koop tickets online
nl fr en

Pro League maakt speeldata Croky Cup en Jupiler Pro League bekend

De Pro League heeft dinsdagmiddag de effectieve speeldata bekend gemaakt voor speeldagen 18 tot en met 23 in de Jupiler Pro League. Het effectieve speelmoment voor AA Gent-Cercle, onze affiche in de 1/8ste finales van de Croky Cup, werd ook vastgelegd.

Na de WK-break trapt Cercle de tweede seizoenshelft af op dinsdag 20 december om 20h00 met de Croky Cup-wedstrijd in en tegen AA Gent. Drie dagen later, op vrijdag 23 december om 20h30, trekt Cercle vervolgens naar het AFAS-stadion van KV Mechelen om er de laatste wedstrijd van 2022 af te werken.

Met vijf competitiewedstrijden in januari krijgt Groen-Zwart begin 2023 onmiddellijk een stevige start te verduren: met thuismatchen tegen Westerlo, Union en AA Gent ontvangt Cercle telkens in eigen huis ploegen uit de linkerkolom. Op verplaatsing trekt Cercle in de nieuwjaarsmaand naar Charleroi en KV Oostende.

Ontdek het volledige programma hier: 

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Louis Torres op uitleenbasis naar Rodez AF

Cercle Brugge en het Franse Rodez AF vonden een akkoord met betrekking tot de tijdelijke transfer van Louis Torres. De 21-jarige linksachter wordt tot het einde van dit seizoen verhuurd aan de Franse tweedeklasser.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Aske Sampers naar Lierse Kempenzonen

Cercle Brugge en Lierse Kempenzonen vonden een akkoord met betrekking tot de transfer van aanvaller Aske Sampers. Het 21-jarige jeugdproduct van Cercle, dat sinds z’n 12 jaar uitkomt voor Groen-Zwart, trekt definitief naar de huidige nummer vijf uit de Challenger Pro League.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Groen-Zwart Varsenare viert 45-jarig bestaan

Op vrijdag 27 januari vierde de supportersvereniging GZ Varsenare het 45-jarig bestaan. Zoals gewoonlijk vierden ze op hun vaste feeststek ’t Oosthof te Snellegem.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle foto's na Cercle Brugge-AA Gent

Ayase Ueda, Kevin Denkey en in extremis Jesper Daland zorgden zondagmiddag voor een verdiende driepunter tegen AA Gent. Onze aanwezige fotografen legden alles vast in onderstaand fotoverslag:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-Standard: raadpleeg alle ticketinfo

Zaterdag 4 februari om 16h00 neemt Cercle het op tegen Standard. Er geldt een aangepaste ticketregeling waarbij de loketten op de wedstrijddag gesloten blijven. Ontdek hier alle info:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!