koop tickets online

Profiteer van 20% korting op alle Kappa-items!

De solden zijn in het land en traditiegetrouw kan je natuurlijk ook bij Cercle terecht om koopjes te doen. Tot 31 januari ontvang je 20% korting op alle Kappa producten, zowel online via cerclebruggeshop.be als fysiek in de Fanshop aan het Jan Breydelstadion (klik hier voor de openingsuren).

Gebruik de kortingscode 'WINTER' bij het online afrekenen

Alle Kappa items staan dus afgeprijsd. Van wedstrijdshirts tot polo's: op de volledige collectie kan je koopjes doen.

Als je online aankoopt, selecteer je in de Kappa trainings- of wedstrijdcatalogus de items van jouw keuze, klik je door naar het winkelmandje en vul bij het afrekenen de kortingscode WINTER in. Let op: de kortingscode is hoofdlettergevoel en zal enkel werken in hoofdletters.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Fanshop aan Jan Breydel zaterdag open!

Het zijn solden bij Cercle! De Fanshop aan het Jan Breydelstadion is daarom op zaterdag 9 januari open tussen 10h00-12h00. Alle Kappa items staan er momenteel afgeprijsd aan -20%. 

Solden ook online geldig met kortingscode 'WINTER'

De korting op Kappa-items is uiteraard ook online geldig. Ga naar cerclebruggeshop.be, selecteer jouw Kappa-items naar keuze en plaats jouw bestelling. Als je bij het afrekenen in hoofdletters de kortingscode WINTER invult, zal je korting automatisch worden verrekend. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ook deze week een gratis ploegposter bij je aankoop in de Fanshop aan Jan Breydel!

Ook voor de laatste openingsdag in 2020, nu woensdag 30 december, is de Cercle Fanshop aan het Jan Breydelstadion open tussen 14h-17h30. Net zoals vorige week ontvang je komende woensdag een gratis ploegposter bij jouw aankoop. Woensdag naar de Fanshop dus!

Openingsuren Fanshop op woensdag 30/12/2020

  • 14h-17h30

Gezien de grootte van de ploegposters is de actie enkel in de fysieke shop geldig.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gratis ploegfoto bij je aankoop in de Fanshop aan Jan Breydel

Vanaf vanmiddag gratis bij jouw aankoop in de Fanshop aan het Jan Breydelstadion: een gratis ploegposter (zolang de voorraad strekt).

Openingsuren Fanshop op woensdag 23/12/2020

  • 14h-17h30

 

Gezien de grootte van de ploegposters is de actie enkel in de fysieke shop geldig.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
"Eeuwige 25: Cercle Brugge" vanaf nu beschikbaar!

Nieuw in de Cercle-shop en een tip voor kerstmis en nieuwjaar: ‘Eeuwige 25 Cercle Brugge’, een boekje waarin de 25 belangrijkste voetballers van Groen-Zwart in woord en beeld worden gebracht. Van legendarische figuren als Louis Saeys en Robert Braet via icoon Jules Verriest en de onvergetelijke Josip Weber tot recentere klassespelers als Stijn Desmet en Oleg Iachtchouk. Dankzij alle portretten krijg je tegelijk een beknopt overzicht van de rijke historiek van Cercle, opgefleurd met allerlei weetjes en anekdotes. Kortom, een leuk cadeautje – zowel om te schenken als om te krijgen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De Fanshop opent opnieuw!

Vanaf deze namiddag opent de Fanshop aan het Jan Breydelstadion opnieuw de deuren en dat op elke woensdagnamiddag tussen 14h en 17h30. Ben je dus nog op zoek naar een Kerst- en/of eindejaarsgeschenk, dan ben je in onze Fanshop aan het juiste adres!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!