koop tickets online
nl fr en

Reacties van Didillon en Vanhoutte na Cercle-KVO

Thomas Didillon benadrukte dat het belangrijk is om rustig te blijven, nu Cercle in een periode zit waarin de resultaten tegenvallen. “0 op 12 en 3 op 21 is te weinig, maar we moeten niet te veel focussen op de resultaten. Net zoals we niet op tafel stonden te dansen na de goede start van het seizoen, moeten we nu ook niet gaan overreageren nu de resultaten minder zijn. We moeten wel bewust zijn van de zaken die niet goed gaan. Zo vind ik dat we ook vandaag het tegendoelpunt te gemakkelijk weggeven.“

"We hebben een goeie groep, met spelers die hard willen werken en iedere dag beter willen worden.  De huidige reeks is niet aangenaam, maar we moeten hier als professionals mee omgaan en oplossingen vinden voor onze problemen. Paniek is een slechte raadgever en gaat ons zeker niet vooruit helpen.”

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

Charles Vanhoutte mocht aan het begin van de tweede helft invallen: “Ik zag niet wat er met Johanna Omolo gebeurde, maar kreeg plots het teken dat ik moest invallen. Mijn opdracht was om zo veel mogelijk vooruit te verdedigen, druk te zetten en zo goed mogelijk aan te sluiten naar voren toe.”

“Na de wedstrijd was het heel stil in de kleedkamer, want het liep wel stroef vandaag. Oostende heeft een goeie pressing, dat wisten we, maar ze laten ook wel veel ruimte in hun rug. Daar konden we niet van profiteren. We speelden voor de eerste keer in een 4-4-2. Positioneel stonden we niet slecht, maar we waren te weinig agressief op de man in balbezit. We hadden wel pech met de kopbal van Marcelin op de paal, maar het was vandaag natuurlijk niet goed genoeg. We kenden een knappe seizoenstart en we mogen die bonus niet zomaar weggooien. Snel terug punten pakken is dus de boodschap. In dat opzicht is het een voordeel dat we dinsdag al terug aan de bak moeten tegen Charleroi en dus al snel de kans krijgen om revanche te nemen.”

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Charles Vanhoutte!

Charles Vanhoutte is vandaag jarig! Het jeugdproduct van Cercle blaast vandaag 24 kaarsjes uit.

Proficiat, Charles!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Thomas Didillon op uitleenbasis naar AS Monaco

Doelman Thomas Didillon (26) wordt tot het einde van dit seizoen uitgeleend aan AS Monaco. Didillon traint al een aantal weken mee met Monaco en nu werd beslist dat hij ook het seizoen zal volmaken in het Prinsdom.

Didillon kwam in 2020 over van RSC Anderlecht en speelde tot dusver al 59 officiële wedstrijden voor Cercle. Naast Anderlecht was Didillon in België al actief voor RC Genk en Seraing.

Veel succes, Thomas!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Thomas Didillon traint 2 weken mee met AS Monaco

Doelman Thomas Didillon (26) is op dit moment in Monaco waar hij 2 weken meetraint met AS Monaco.

In het verleden trainde ook Vitinho tijdens de voorbereiding een periode mee met AS Monaco. Franck Kanouté was vorig seizoen zelfs even in Monaco tijdens de voorbereiding om er te revalideren van een blessure.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Medische update: Charles Vanhoutte

Na een contact met Standard-speler Merveille Bokadi moest Charles Vanhoutte zaterdagavond al na 8 minuten de strijd staken. Het jeugdproduct kreeg een trap vol in het aangezicht en werd met een draagberrie afgevoerd naar een Luiks ziekenhuis. Onderzoek bracht een hersenschudding aan het licht. Er is geen sprake van een breuk en/of whiplash. Charles mocht zaterdagavond nog het ziekenhuis verlaten en stelt het voor de rest goed.

Spoedig herstel, Charles!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[RESTAURANT] Reserveer nu voor Cercle-KVO!

KV Oostende is op zaterdag 29 januari onze tegenstander in het Jan Breydelstadion. Om 20h45 wordt de West-Vlaamse derby afgetrapt, om 18h15 opent het restaurant 'Chez Jules' z'n deuren.

Inbegrepen:

Champagne-aperitief, huiswijnen, waters aan tafel en koffie.

Prijs:

85.00 EUR p.p. (incl. BTW) - aanvang om 18h15.

Reserveren:

Stuur een mailtje naar dineren@cerclebrugge.be, mét vermelding van de bedrijfsnaam én het aantal personen. Aanvang om 18h15.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!