koop tickets online
nl fr en

Reacties van Emilio Kehrer en Abu Francis na Cercle-Charleroi

Emilio Kehrer tekende vrijdagavond voor de 4e groen-zwarte treffer tegen Charleroi. Nadat z’n goal in Seraing dinsdag werd afgekeurd was het vrijdag wel raak voor de hartelijke Duitser: “Dinsdag ging het doelpunt helaas niet door omdat een teamgenoot de bal met de hand beroerde. Ik heb een moeilijke periode achter de rug: eerst werd ik besmet met het coronavirus, daarna kampte ik met twee blessures. Het was moeilijk voor mij: ik ben een speler die wil spelen. In de maanden dat ik niet speelde beleefde ik een zware periode, ik zat veel in de fitness om aan mezelf te werken. Coach Miron (Muslic) praatte veel met mij, ook toen hij T2 was. We hebben een goede verstandhouding en hij vertrouwt op mij.”

Ook Abu Francis sprak met de journalisten. De Ghanees liet een ongeveinsde indruk na. “Francis is eigenlijk mijn voornaam. Welke positie ik het liefst bespeel? Het maakt mij niet uit. Aanvallende of verdedigende middenvelder: ik geef mezelf altijd voor de volle 100%. Ik vind mezelf defensief iets sterker, al speelde ik bij Nordsjaelland vooral als aanvallende middenvelder. Maar ik respecteer altijd de keuze van de coach en blijf hard werken.

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

"Ik koos voor Cercle omdat ik van deze competitie houd: het stemt overeen met mijn manier van spelen. De ploeg zet steeds veel druk en speelt agressief: het systeem ligt mij echt. Ook de fysieke kant schrikt mij niet af. Ook de mentaliteit van het team zit echt goed. We willen altijd een impact hebben op de andere teams. De coach is sterk en hard voor ons en dat is precies wat we nodig hebben voor deze speelstijl. Miron is echt ‘the right guy’. Hij stuwt ons steeds naar voren. Wanneer hij ‘go, go!’ roept heb ik het gevoel dat ik simpelweg niet vermoeid kan raken”.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Koop vanaf nu tickets voor onze thuismatchen in april tegen KVK en STVV!

Op zaterdag 1 april speelt Cercle om 16u tegen KV Kortrijk. Kom op deze lentemiddag mee genieten van deze West-Vlaamse clash en schreeuw Cercle naar de overwinning! Klik hier om tickets te kopen of kom ze afhalen aan onze loketten. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag na het gelijkspel tegen KRC Genk

Cercle speelde vrijdagavond in het Jan Breydelstadion 1-1 gelijk tegen KRC Genk, de leider in het klassement. Ontdek hier alle foto's van het duel!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Emilio Kehrer viert vandaag zijn 21ste verjaardag!

Onze jonge aanvaller Emilio Kehrer is vandaag een jaartje ouder geworden. Emilio genoot zijn jeugdopleiding bij het Duitse Freiburg en schopte het daar tot in het tweede elftal, dat momenteel uitkomt in de derde Bundesliga. Afgelopen zomer maakte de Duitse jeugdinternational de overstap naar Cercle. Emilio mocht in de Jupiler Pro League al 10 keer invallen en wist daarin één keer de weg naar het doel te vinden. Momenteel is hij enkele weken buiten strijd met een gebroken teen. We wensen hem van iedereen bij Cercle een leuke verjaardag en een spoedig herstel toe!

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag Emilio! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Interlandbreak: deze Cercle-spelers vertegenwoordigen hun land!

Komend weekend wordt er niet gevoetbald in de Jupiler Pro League wegens de interlandbreak. Na de wedstrijd tegen Genk vertrokken vijf Cercle-spelers naar hun thuisland om de nationale kleuren te verdedigen. 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!