koop tickets online
nl fr en

Reacties van Vanderhaeghe, Popovic en Raux-Yao na FC Twente-Cercle Brugge

"Mentaal is dit een enorme opsteker": coach Vanderhaeghe, doelpuntenmaker Serge-Philippe Raux-Yao en verdediger Boris Popovic waren het unaniem eens na FC Twente-Cercle Brugge (0-1). Bekijk hieronder naar de reacties van het drietal.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gboho en Van Der Bruggen reageren na gelijkspel tegen Genk

Cercle speelde vrijdagavond 1-1 gelijk tegen KRC Genk. Groen-zwart was in de eerste helft de betere ploeg en kwam verdiend op voorsprong. In de tweede helft kantelde de wedstrijd en kon Genk de bordjes gelijk hangen. Yann Gboho en Hannes Van Der Bruggen reageerden na de wedstrijd.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Daland en Warleson reageren na de nederlaag op Anderlecht

Cercle verloor zondag met 2-0 op het veld van RSC Anderlecht na twee doelpunten van Slimani. Jesper Daland en Warleson Steilon vertellen hun verhaal:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag, Boris Popovic!

Vandaag is Boris Popovic jarig! Onze verdediger viert z'n 23ste verjaardag.

Proficiat, Boris!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Denkey en Somers reageren op sterke prestatie in derby

Cercle speelde zondagmiddag de stadsderby tegen Club Brugge. Groen-zwart was de betere ploeg en voetbalde heel wat kansen bij elkaar. Toch kwam Cercle tweemaal op achterstand en waren er doelpunten van Denkey en Somers nodig om een gelijkspel uit de brand te slepen. 

Zowel trots als ontgoocheld, doet Tibo Somers na de wedstrijd zijn verhaal. “Ik ben blij met mijn doelpunt, maar ik zou liever ooit eens de winning goal kunnen maken in de derby. Op basis van het wedstrijdverloop ben ik wel teleurgesteld, we verdienen de drie punten”, aldus het jeugdproduct van de Cercle. In het slot van de wedstrijd moest Somers naar de kant, omdat hij niet verder kon. Zonder ernstige gevolgen zegt hij zelf: “Ik denk dat ik tijdens de wedstrijd een stamp gekregen heb, daardoor kreeg ik mijn adem niet onder controle en was het moeilijk om nog een inspanning te leveren. Nu is alles opnieuw volledig in orde.”

Kevin Denkey, die de 1-1 scoorde, blikt ook overwegend positief terug op de wedstrijd: “We hebben vandaag de typische Cercle-mentaliteit getoond. Wie bij Cercle speelt moet alles geven op het veld, veel lopen en hoge druk zetten. Dat was vandaag zichtbaar, we voetbalden bijna uitsluitend op hun helft.” De spits van de Vereniging vindt een gelijkspel geen slecht resultaat. “Het is jammer dat we niet winnen, maar we hebben toch weer een punt binnengehaald en dat is goed”, benadrukt Denkey. 

De volgende wedstrijd voor Groen-zwart vindt volgende week zaterdag plaats. Om 18u15 gaat Cercle op zoek naar drie punten op het veld van Eupen. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Harisson Marcelin: “Evenwichtige match, maar we moeten altijd scoren in de eerste helft”

In de eerste helft had Harisson Marcelin een grote kans om Cercle op voorsprong te brengen op bezoek bij OH Leuven, maar de kopbal van de boomlange verdediger ging maar net naast het doel van doelman Cojocaru. “Het was een erg evenwichtige wedstrijd, al denk ik dat we altijd de rust in moeten gaan met een voorsprong. We zijn naar hier gekomen voor de drie punten en we hadden ook de kansen om te scoren. Jammer dat het niet gebeurde, maar anderzijds houden we vandaag ook de nul. We zijn nu vijf wedstrijden op rij ongeslagen en uiteraard geeft dat deze groep erg veel vertrouwen. We spelen een goed seizoen en blijven punten sprokkelen. We gaan voor het maximum haalbare.”

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!