koop tickets online

REPLAY: Herbeleef vrijdagavond de Brugse derby van 15 augustus 2010!

Geen voetbal de komende weken: dan keren we gewoon maar even terug in de tijd! Vrijdagavond om 20 uur streamen we via ons YouTubekanaal, onze Facebookpagina en onze website integraal de Brugse thuisderby van 15 augustus 2010!

Wat is jouw herinnering aan deze match? Laat het ons vrijdag, samen met jouw wedstrijdcommentaar, in onze chatfunctie weten! Tune in om 20 uur! Tot dan!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Voorzitter Vincent Goemaere met een stand van zaken

Vorige vrijdag vond de Algemene Vergadering van de Pro League plaats. Tijdens deze bijeenkomst werden onder andere de vervroegde competitiestop en het format voor volgend seizoen bepaald, maar er werden ook andere beslissingen genomen. Benieuwd welke effecten dit alles heeft voor Cercle? Voorzitter Vincent Goemaere legt het in onderstaand filmpje allemaal uit én geeft een stand van zaken in het trainersdossier! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERCLELIVE | Herbekijk hier Beerschot Wilrijk-Cercle Brugge van 13/01/2018!

Alle stemmen zijn geteld! Jullie kozen ervoor om vrijdag Beerschot-Cercle Brugge van 13 januari 2018 te herbekijken. Stem om 20u af naar deze website, onze Facebookpagina of ons kanaal op YouTube om mee te genieten!

Opnieuw een wedstrijd om naar uit te kijken dus. Voor het commentaar zullen jullie wel zelf via de chat en commentfunctie moeten zorgen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Een openhartig videogesprek met voorzitter Vincent Goemaere

Samen met voorzitter Vincent Goemaere namen we even de tijd om terug te blikken op de voorbije weken, maar evengoed om vooruit te kijken naar onze groen-zwarte toekomst. Het werd dan ook een openhartig videogesprek, over onder meer het vertrek van Bernd Storck, de zoektocht naar een nieuwe hoofdcoach én de impact van corona op Cercle én het (Belgisch) voetbal. Bekijk het volledige gesprek hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
RETRO: Vrijdag streamen we Beerschot Wilrijk-Cercle Brugge van 13/01/2018!

Alle stemmen zijn geteld! Jullie kozen ervoor om vrijdag Beerschot-Cercle Brugge van 13 januari 2018 te herbekijken. Stem om 20u af naar deze website, onze Facebookpagina of ons kanaal op YouTube om mee te genieten!

Opnieuw een wedstrijd om naar uit te kijken dus. Voor het commentaar zullen jullie wel zelf via de chat en commentfunctie moeten zorgen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Welke wedstrijd wil je vrijdag herbekijken? Stem nu via social media!

Welke wedstrijd wil jij vrijdagavond nog eens herbeleven? Stem nu via onze sociale media en laat ons weten welke match uit onze recente geschiedenis die jij wil terugzien!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!