koop tickets online

Reserveer nu in restaurant "Chez Jules" voor Cercle Brugge-KV Oostende!

Op zondag 15 maart ontvangt Cercle Brugge om 18u KV Oostende in Jan Breydel. De wedstrijd culinair aftrappen kan zoals steeds in ons restaurant Chez Jules! Ontdek hieronder het driegangenmenu en plaats jouw reservatie!

Restaurant 'Chez Jules':

Vanaf dit seizoen geniet je in restaurant 'Chez Jules' van een ware all-in formule. Voor €85 krijg je bij aankomst een champagne-aperitief voorgeschoteld, gevolgd door een wachtbordje en aansluitend een culinair driegangenmenu. In vergelijking met vorig seizoen zijn huiswijnen inbegrepen in de prijs. Indien u liever een wijn à la carte wenst te bestellen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Vraag gerust naar onze wijnkaart!

Inbegrepen:

Champagne-aperitief, huiswijnen, waters aan tafel en koffie.

Prijs:

85.00 EUR p.p. (incl. BTW) - aanvang om 15u30.

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CERKVO | Ticketingupdate

Donderdagavond besliste de Nationale Veiligheidsraad om alle sportmanifestaties, waaronder ook speeldag 30 van de Jupiler Pro League, zeker tot en met 3 april af te gelasten. Concreet betekent dit dat Cercle Brugge-KV Oostende van nu zondag niet plaatsvindt.

Alle tickets blijven geldig

Op vandaag is er nog geen duidelijkheid over een nieuwe datum, maar wel zeker is dat alle tickets voor de wedstrijd gewoon geldig blijven. Heb je tickets aangekocht voor de wedstrijd of heb je via een ticketactie aan inkomkaartjes geraakt? Dan kan je jouw tickets gewoon hergebruiken.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-KV Oostende geannuleerd

Op een persconferentie van de nationale veiligheidsraad kondigde premier Sophie Wilmes donderdagavond aan dat alle sportactiviteiten in België tot en met 3 april worden afgelast. Deze maatregel werd bevestigd door het kabinet van de minister van Volksgezondheid, Binnenlandse Zaken en de Pro League. Dit betekent concreet dat Cercle Brugge-KV Oostende van komende zondag niet zal plaatsvinden.

Een mogelijke nieuwe datum is op dit moment nog onduidelijk. Cercle Brugge zal hieromtrent communiceren van zodra er meer nieuws beschikbaar is.

Groen-Zwart bedankt z’n fans ondertussen voor het begrip tijdens deze uitzonderlijke omstandigheden.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERKVO | Onze voorbereiding op de komst van KV Oostende

Op de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie ontvangen we nu zondag om 18u KV Oostende. De spelers, die begonnen dinsdag al aan hun voorbereiding op die match. Bekijk hieronder het volledige trainingsschema voor deze week!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERKVO | Een gratis ticket voor elke abonnee!

Zondag neemt Cercle het om 18u op tegen KV Oostende en van die wedstrijd willen we één groot feest maken. Niet alleen willen we onze abonneehouders eens extra in de kijker plaatsen, maar vooral willen we hen bedanken voor hun steun van de voorbije weken. Elke abonnee kan daarom deze week aan Ticketing terecht voor één extra gratis ticket voor de wedstrijd.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Naar de derby? Kom dan GRATIS naar Cercle-KVO!

Cerclefans die zaterdag de Brugse derby bijwonen, kunnen beter hun wedstrijdticket goed bijhouden. Volgende week kan je je derbyticket namelijk inwisselen voor een gratis ticket voor Cercle-KV Oostende!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!