koop tickets online
nl fr en

Resterende consumptiewaarde kan wel worden overgezet!

De resterende consumptiewaarde op consumptie- en abonnementskaarten zal naar jaarlijkse gewoonte opnieuw kunnen worden overgezet naar het nieuwe seizoen.

Aangezien deze handeling enkel ter plaatse kan gebeuren is dit wel pas ten vroegste vanaf 20 juni mogelijk.

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Zaterdag tegen KV Mechelen: zorg dat je erbij bent als abonnee!

Voluit meesupporteren voor de tweede opeenvolgende thuisoverwinning van het seizoen? Word dan deze week nog abonnee bij Cercle en beleef de match tegen KV Mechelen vanop de eerste rij mee!

Alle informatie kan je hier terugvinden.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Geef jij zaterdag de aftrap van Cercle-Anderlecht?

Komende zaterdag om 16:00 staat met Cercle-Anderlecht de eerste thuiswedstrijd van het seizoen gepland. Een echte topaffiche waarbij we rekenen op de massale steun van onze fans. Maar voor 4 van onze abonnees is er zelfs een hoofdrol weggelegd!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Senna Miangue bezorgde vandaag persoonlijk de abonnementen van Lowie, Lisa, Koen en Yannick!

Lowie, Lisa, Koen en Yannick kregen donderdagnamiddag hun abonnement voor komend seizoen persoonlijk thuisgeleverd door Cercleverdediger Senna Miangue. Het viertal verlengde voor eind mei hun abonnement en maakte zo kans op een persoonlijke thuisbezorging door één van onze spelers.

Donderdagnamiddag was het dus zover: de namen van het viertal werd uitgeloot en dus ging Senna op pad. Niks dan tevreden en vooral verraste gezichten kregen we te zien toen Senna voor de deur stond!

Ook de komende dagen plannen onze spelers nog enkele bezoeken in. Verlengde je dus voor eind mei en ontving je je abonnement nog niet? Dan maak je misschien wel kans op een leuk bezoekje ... ;)

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laatste dag van de voorrangsperiode!

De laatste dag van de voorrangsperiode is aangebroken. Nog tot vanavond om 17:30 kan je fysiek je abonnement verlengen aan dezelfde basistarieven zoals vorig seizoen. Online via ticketing.cerclebrugge.be is dat mogelijk tot 23:59. Vanaf vrijdag worden de abonnementen iets duurder en worden alle zitplaatsen die niet werden verlengd in vrije verkoop gebracht.

Heb je vragen over het verlengen van je abonnement? Contacteer ons dan snel via ticketing@cerclebrugge.be of bel ons op 050/38 91 93.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De voorrangsperiode eindigt donderdagavond!

Supporters die hun abonnement voor komend seizoen nog niet hebben verlengd doen dat best voor donderdagavond: tot dan loopt de voorrangsperiode en blijven de huidige tarieven van kracht. Vanaf vrijdag worden de abonnementen een klein beetje duurder.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!