koop tickets online

Ruddervoorde brengt beloften onmiddellijk geluk: 3-0 winst tegen RWDM!

De Cercle Brugge beloften werken vanaf dit seizoen, en dat voor minstens de komende 3 jaar, de officiële thuiswedstrijden af op het veld van KDC Ruddervoorde. Daarvoor bereikte Groen-Zwart eerder deze maand een akkoord met het gemeentebestuur van Oostkamp en KDC Ruddervoorde. Maandagavond werd het startschot van de samenwerking gegeven: Oostkamps burgemeester Jan de Keyser was ook van de partij en gaf de aftrap van Cercle Brugge-RWDM.

Cerle Brugge KSV

En onder het toeziend oog van de Oostkampse burgemeester begon Cercle goed aan de partij. Cercle eiste al snel het balbezit op, was stevig en ging duidelijk op zoek naar de overwinning. Een kans van Scholaert ging eerst nog over doel, maar even later was het Vanackere die toch de ban kon breken voor Cercle: na geharrewar voor doel kon de jonge Vanackere de afvallende bal in doel trappen. 

Cerle Brugge KSV

Na rust kregen we quasi hetzelfde spelbeeld te zien: een aanvallend en strijdlustig Cercle hield makkelijk stand en kon via Kurt Mert en Olivier Scholaert (op strafschop) uiteindelijk de 3-0 eindstand vastleggen. Een uitstekende competitiestart dus voor de beloften, nadat ze vorige week ook al met 0-2 gingen winnen bij Lierse Kempenzonen.

Volgende maandag 31/08 staat er opnieuw een thuiswedstrijd in Ruddervoorde op het programma voor de beloften. Om 18u ontvangen de troepen van coaches De Wulf en Artz dan KMSK Deinze. Wie onze youngsters wil gaan aanmoedigen, zullen we moeten teleurstellen: wegens de geldende coronamaatregelen worden de wedstrijden achter gesloten deuren afgewerkt.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Bert Put scheidsrechter voor Cercle Brugge-Standard

De Voetbalbond maakte bekend dat Bert Put werd aangeduid als scheidsrechter voor Cercle Brugge-Standard. Put zal worden bijgestaan door assistenten Jeroen Walschap en Philippe Vandecauter. Vierde official is Brent Staessens.

Lawrence Visser werd aangeduid als VAR. Rien Vanyzere & Mario Vanlommel staan Visser hierin bij.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bekijk hier de hoogtepunten uit Beerschot-Cercle Brugge

Alle hoogtepunten uit Beerschot-Cercle nog eens nakijken? Dat kan hier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Persconferentie van Paul Clement na Beerschot-Cercle

Benieuwd naar de reactie van Paul Clement na het 1-1 gelijkspel tegen Beerschot? Hier ben je aan het juiste adres!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Johanna Omolo naar Erzurumspor

Cercle Brugge en het Turkse Büyüksehir Belediye Erzurumspor hebben een overeenkomst bereikt met betrekking tot de onmiddellijke en definitieve overgang van middenvelder Johanna Omolo.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle pakt op de valreep oververdiend punt op het Kiel

Na de veloren wedstrijd tegen Eupen trok Cercle naar het Kiel met een duidelijke opdracht. Het begon goed tegen Beerschot, maar Holzhauser bediende Suzuki met een knappe assist voor de 1-0 halfweg de eerste helft. Na de rust zocht Groen-Zwart de gelijkmaker, maar Mike Vanhamel hield zijn netten lange tijd schoon. Plots was daar dan toch de gelijkmaker van Musaba, die zo een puntje redde voor Cercle.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!