koop tickets online

#SamenTegenCorona: bied nu op het wedstrijdshirt van je favoriete Cerclespeler!

In de strijd tegen het COVID-19 virus start Cercle Brugge vanaf vandaag met een heuse veiling van officiële wedstrijdshirts. Tot en met zondag 10 mei kunnen Cerclesupporters bieden op hun favoriete trui(tjes). De opbrengst gaat integraal naar de zorgsector, voor de strijd tegen het coronavirus. WE BEAT CORONA AS ONE!

Terwijl de dagelijkse updatecijfers over de impact van het coronavirus op de samenleving gunstiger worden, moeten we hier vooral de zorgsector dankbaar zijn. Om de mensen in die sector nu maar ook na deze moeilijke tijden te steunen, organiseert Cercle een veiling waarvan de opbrengst integraal naar de Brugse woonzorgcentra gaat.

We beat corona as one!

Cerle Brugge KSV

Daarom gaan tussen vandaag en zondag 10 mei de officiële wedstrijdshirts van onze spelers onder de hamer. Via deze link kan je een bod uitbrengen op het shirt van jouw favoriete Cerclespeler. Het startbod per shirt staat ingesteld op €75, maar we hopen uiteraard dat elk shirt veel meer zal opbrengen.

De komende dagen worden er nog (supporters)initiatieven toegelicht. Meer informatie volgt snel!


> Naar de veiling! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Cercle schenkt samen met fans tablets én steunkaarten aan de Brugse zorgsector

Cercle Brugge heeft dinsdag in naam van Groen-Zwart én de supporters, 28 tablets en liefst 11.500 Marec-bedankingskaartjes geschonken aan de Brugse Zorgsector. De overhandiging vond plaats in woon-zorgcentrum ‘Ter Potterie’, in het bijzijn van voorzitter Vincent Goemaere, algemeen coördinator Marc Vanmaele, gedelegeerd bestuurder van Liantis Philip Van Eeckhoute, burgemeester Dirk De fauw en Schepen van sociale zaken Pablo Annys.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge schenkt voorraad frisdranken aan sociale kruidenier KABA

De Cercle Brugge Communitywerking heeft dinsdag een grote voorraad waters en frisdranken geschonken aan de lokale sociale kruidenier “KABA” uit Brugge.

Aangezien het coronavirus ervoor zorgde dat de Jupiler Pro League er dit seizoen vroegtijdig op zat, besloot Cercle om de resterende voorraad aan frisdranken en waters te schenken aan een goed doel: de KABA uit Brugge.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Communityproject 'Zet pyro buitenspel!' krijgt steun van het Fonds Jo Vanhecke

Het Cercle Brugge communityproject 'Zet pyro buitenspel' is één van de zeven projecten die dit jaar financiële steun ontvangt van het Fonds Jo Vanhecke. Het Fonds, dat opgericht werd binnen de Koning Boudewijnstichting met steun van de Voetbalcel van de AD Veiligheid & Preventie van de FOD Binnenlandse Zaken, steunt jaarlijks projecten van voetbalteams die inzetten op verbondenheid en inclusie en/of een veilige, gezellige sfeer rondom het voetbal bevorderen. 

Ook al kan er momenteel jammer genoeg niet gevoetbald worden – noch getraind, noch wedstrijden gespeeld – en staan de sociale contacten rond de sport op een laag pitje, toch blijven veel voetbalploegen begaan met hun werk om de sfeer op en rond het veld positief en veilig te houden. Het Fonds Jo Vanhecke onderbreekt evenmin zijn jaarlijkse opdracht om steun te geven aan projecten die de sociale cohesie via het voetbal versterken en de veiligheid verhogen.

Het Fonds kon dit jaar 7 projecten selecteren, die een financiële steun krijgen van 3.000 tot 7.500 euro. Het gaat om zes initiatieven in Vlaanderen en een in Wallonië. Samen krijgen zij in totaal 37.000 euro. Een rode draad doorheen deze projecten is dat de supporters(verenigingen) actief worden betrokken om samen aan de best mogelijke sfeer te werken.

"Het was een eer om als voorzitter van de jury gevraagd te worden voor het Fonds Jo Vanhecke. Samen met alle juryleden hebben we in eer en geweten overlegd. Ik heb een goed gevoel bij alle projecten die weerhouden zijn. Dit toont aan dat de voetbalclubs hun verantwoordelijkheid willen opnemen om een goede sfeer rond het voetbalgebeuren te stimuleren", aldus Jeroen Simaeys, ex-profvoetballer, kinderpsycholoog en analist bij Play Sports.

Cercle Brugge ontvangt een subsidie van €4250 omdat het samen met de fans werkt aan een actieplan om pyrotechnisch materiaal uit voetbalstadions te weren.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Schrijf je in voor de Cercle quiz van VAK213 tegen corona!

Komende zaterdag 16 mei organiseert sfeergroep VAK213 een digitale Cercle quiz ten voordele van de Brugse zorg. Niet alleen jullie voetbalkennis zal worden getest, ook de algemene kennis zal worden op de proef gesteld.

 

Alle informatie op een rijtje:

Hoe werkt de inschrijving?

Je stuurt een mail naar vak213@outlook.com en vervolgens krijg je alle verdere info om je inschrijving te vervolledigen.

Hoe kan ik de quiz volgen?

De quiz zal uitgezonden worden op volgend Twitch kanaal: twitch.tv/cerclepub

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Shirtveiling tegen corona: bied nog tot en met zondag op het shirt van je favoriete speler!

Nog tot en met zondagavond 10 mei kan je via deze link bieden op onze matchworn homeshirts tegen corona. De opbrengst van deze shirtveiling gaat integraal naar hulp en ondersteuning voor de Brugse zorgsector.

Het bieden is ondertussen volop bezig: op dit moment brengt het shirt van Giulian Biancone (€240) het meest op, gevolgd door het shirt van Miguel Van Damme (€200) en Thibo Somers (€155).

Meebieden? Dat kan hieronder!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!