koop tickets online

Schrijf je in voor de supportersbus naar KRC Genk!

Zaterdagavond trekt Cercle Brugge naar landskampioen RC Genk. De partij tegen de Limburgers wordt afgetrapt om 20u30. Supporters die mee komen supporteren in de Luminus Arena kunnen hun tickets deze week aankopen aan de dienst Ticketing van het secretariaat. Ook zaterdag is er een mogelijkheid om tickets aan te kopen aan de bezoekersloketten. Deze zijn vanaf 19u geopend.

Cerle Brugge KSV

Ticketprijzen

  • Volwassenen: €20 (excl. €1 interclub*)
  • Jeugd -18 jaar: €12 (excl. €1 interclub*)


* Interclub enkel van toepassing bij aankoop aan de dienst Ticketing in Brugge. 

Supportersbus naar Genk

Supporters die met de federatiebus meereizen naar Genk, kunnen zich hieronder inschrijven. De ticketprijs voor de bus bedraagt €12 voor volwassenen en €6 voor jeugd -12 jaar. Afrekenen gebeurt op de bus zelf.

Opstapplaatsen

16h15 - Torhout (café Idem Dito)
16h30 - Veldegem (t' Strooihof)
17h00 - Brugge (voorkant fietsenstalling)
17h15 - Oostkamp (de Valkaert)
17h30 - Beernem (rechtover de wok)
17h45 - Drongen (aan het benzinestation)


(!) Belangrijk: Vervolledig jouw inschrijving door op het einde op de knop 'Submit' te klikken. Jouw inschrijving is pas bevestigd wanneer je een e-mail ter confirmatie ontvangt van Anita Van Osselaer. Geen mail ontvangen? Contacteer dan vanosselaera@gmail.com.

powered by Typeform

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Stem op jouw Goal of the Season tot dusver!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Lang leve de zorg!

Met onderstaand bericht pakt VAK213, het overkoepelende supportersorgaan voor alle sfeergroepen uit de Noordtribune, vandaag uit op sociale media. Het bericht verwijst naar de boodschappen 'lang leve de zorg' en 'jullie werk houdt ons sterk' die sinds vannacht aan de ingangen pronken van het AZ Sint-Jan en AZ Sint-Lucas in Brugge. Een prachtig en krachtig initiatief van onze supportersgroepen om alle zorgverleners en iedereen die zich inzet om hulpbehoevigen te helpen, een motiverend en symbolisch schouderklopje te geven.

Cercle Brugge is dan ook enorm trots op deze spontane, positieve en motiverende supportersactie en wil met dit bericht graag iedereen die helpt helpen enorm bedanken voor hun tomeloze inzet en steun.

WE BEAT AS ONE!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CLUCER | Cercle Village vanaf 17u30 op de bezoekersparking!

Vanavond naar de derby? Kom dan vooraf naar het Cercle Village op de bezoekersparking Z1! Vanaf 17u30 begint onze Fandorp DJ eraan. We voorzien onder meer ook een drank- en eetstand & voor de allerkleinsten een springkasteel. 

Let wel: Cercle Village is enkel toegankelijk langs de ingang aan de Doornstraat, en alleen voor supporters die een geldig wedstrijdticket kunnen laten zien.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CLUCER | Gert-Jan Vanneste wint het allerlaatste duoticket!

Het uitvak voor de Brugse derby is al sinds dinsdag uitverkocht, maar dankzij een wedstrijd op onze website en sociale media kunnen we toch nog één supporter gelukkig maken! Gert-Jan Vanneste nam deel aan onze Derbyquiz en wint een duoticket voor de match! 

Proficiat Gert-Jan!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CLUCER | Doe mee & win het laatste duoticket!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!