koop tickets online

Selectie en voorbeschouwing voor Cercle Brugge-KV Kortrijk

Zaterdagavond staat op speeldag 5 van Play Off 2 het West-Vlaamse duel ingepland tussen Cercle Brugge en KV Kortrijk. Coach Guyot maakte na de laatste training van vrijdagnamiddag dan ook zijn selectie bekend, samen met zijn voorbeschouwing: 

Zaterdag ontvangen we KV Kortrijk in eigen stadion. Hoe werd de wedstrijd deze week voorbereid?

"Hazard, Cardona en Vitinho zijn nog steeds niet fit en ook andere spelers krijgen te maken met kwaaltjes. In die optiek is het voor mij afwachten tot zaterdagmiddag om te kijken hoe de trainingsarbeid van deze week werd verteerd. We moeten dus het juiste evenwicht vinden tussen opletten en competitief zijn want we willen nog resultaten behalen in de Play Offs. Je ziet bij Hazard bijvoorbeeld, waarbij we heel voorzichtig zijn geweest omdat hij de laatste maanden al kampte met blessures, dat hij nu toch opnieuw uitvalt en dat is een jammere zaak. 

Cerle Brugge KSV

Zaterdag is voor ons heel belangrijk en interessant. Het zal geen gemakkelijke wedstrijd worden want Kortrijk had tot vorige week nog het maximum van de punten. De 2 overwinningen tegen Moeskroen en Waasland Beveren gaven ons veel vertrouwen en ik hoop dat we hier dus een mooi vervolg aan kunnen breien, samen met de fans. We spelen thuis dus dat betekent dat we ons thuisvoordeel maximaal moeten benutten. Onze fans mogen zich in deze optiek vooral niet onderschatten, want bij het minste gezang voelen mijn spelers op het veld de steun van onze supporters en dit helpt ons echt vooruit. Het grootste werk ligt dan wel bij ons, maar de supporters kunnen het ons wel makkelijker maken!”

De selectie:
 

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Zondag wacht ons een superuitdaging, maar hiervoor doen we het“

Zondagavond sluiten Cercle Brugge en Racing Genk speeldag 8 in de Jupiler Pro League af. Daags voor deze wedstrijd blikt Laurent Guyot vooruit naar het treffen tussen beide teams. Lees hier de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Selectie en voorbeschouwing voor Zulte Waregem-Cercle Brugge

Zaterdagavond staat al de start van de terugronde van Play Off 2 op het programma. Om 20u trekt Cercle Brugge dan naar het Regenboogstadion waar Zulte Waregem ons opwacht. Coach Guyot blikt zoals gebruikelijk daags voordien vooruit naar de match: ontdek hier de voorbeschouwing en de selectie!

Coach: vorig weekend werd er thuis verloren van Kortrijk, hoe ziet de verdere Play Off 2 campagne van Cercle Brugge er nog uit?
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Zaterdag bevestigen wat we de voorbije weken toonden“

Cercle Brugge trekt zaterdag naar Mambourg om er om 18u Charleroi partij te geven. Het duel tussen beide teams, waarbij de winnaar naar een voorlopige 7e plaats kan springen in het klassement, belooft een ware kraker te worden tussen twee teams in absolute bloedvorm. Niet alleen spelers en supporters kijken uit naar het zaterdagtreffen, ook coach Guyot is klaar voor de wedstrijd, lees hier de voorbeschouwing:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Dat we mits winst naast Gent komen in het klassement, moet en zal onze motivatie zij...

Vrijdagavond opent Cercle Brugge speeldag 20 van de Jupiler Pro League met een uitwedstrijd bij KAA Gent. Na de glansprestatie van afgelopen weekend tegen Anderlecht opnieuw een mooie affiche voor onze Vereniging. Ontdek hier de voorbeschouwing van onze coach voor de laatste uitwedstrijd van dit jaar! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Voorbeschouwing en selectie voor Lokeren-Cercle Brugge

Zondagavond sluit Cercle Brugge de reguliere competitie af met een uitwedstrijd bij Lokeren. Daags voor die confrontatie blikt coach Laurent Guyot zoals gebruikelijk vooruit naar het treffen: 

Lees meer