koop tickets online

Selectie en voorbeschouwing voor Cercle Brugge-KV Kortrijk

Zaterdagavond staat op speeldag 5 van Play Off 2 het West-Vlaamse duel ingepland tussen Cercle Brugge en KV Kortrijk. Coach Guyot maakte na de laatste training van vrijdagnamiddag dan ook zijn selectie bekend, samen met zijn voorbeschouwing: 

Zaterdag ontvangen we KV Kortrijk in eigen stadion. Hoe werd de wedstrijd deze week voorbereid?

"Hazard, Cardona en Vitinho zijn nog steeds niet fit en ook andere spelers krijgen te maken met kwaaltjes. In die optiek is het voor mij afwachten tot zaterdagmiddag om te kijken hoe de trainingsarbeid van deze week werd verteerd. We moeten dus het juiste evenwicht vinden tussen opletten en competitief zijn want we willen nog resultaten behalen in de Play Offs. Je ziet bij Hazard bijvoorbeeld, waarbij we heel voorzichtig zijn geweest omdat hij de laatste maanden al kampte met blessures, dat hij nu toch opnieuw uitvalt en dat is een jammere zaak. 

Cerle Brugge KSV

Zaterdag is voor ons heel belangrijk en interessant. Het zal geen gemakkelijke wedstrijd worden want Kortrijk had tot vorige week nog het maximum van de punten. De 2 overwinningen tegen Moeskroen en Waasland Beveren gaven ons veel vertrouwen en ik hoop dat we hier dus een mooi vervolg aan kunnen breien, samen met de fans. We spelen thuis dus dat betekent dat we ons thuisvoordeel maximaal moeten benutten. Onze fans mogen zich in deze optiek vooral niet onderschatten, want bij het minste gezang voelen mijn spelers op het veld de steun van onze supporters en dit helpt ons echt vooruit. Het grootste werk ligt dan wel bij ons, maar de supporters kunnen het ons wel makkelijker maken!”

De selectie:
 

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “zaterdag in eigen huis er vol voor gaan!”

Daags voor Cercle Brugge – Lokeren hadden we een gesprek met coach Laurent Guyot. Een terugblik op Sint-Truiden en een vooruitblik op Lokeren waren dan ook de logische gespreksonderwerpen. Welkom bij onze wekelijkse voorbeschouwing !

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Kenny moet ons nu op een andere manier kracht geven"

Zaterdagavond trapt Cercle Brugge z’n eerste wedstrijd in 2019 op Belgische bodem af. Om 20u gaat Groen-Zwart op zoek naar 3 punten op de Freethiel, waar Waasland Beveren wacht. Aan de vooravond van dat treffen stond Laurent Guyot onze website te woord, lees hieronder wat onze coach te zeggen had!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “de doelstelling is om week na week beter voor de dag te komen“

Zondagmiddag trekt Cercle Brugge naar het Astridpark, waar het om 14u30 strijd tegen RSC Anderlecht op speeldag 11 van de Jupiler Pro League. Na de interlandbreak opnieuw een echte topaffiche voor Groen-Zwart, waar coach Laurent Guyot danig graag naar vooruitblikt in deze voorbeschouwing:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot selecteert 20 namen voor Cercle – Zulte Waregem

Zaterdagavond om 20u wordt op speeldag 4 van de Jupiler Pro League Cercle Brugge – Zulte Waregem afgetrapt in het Jan Breydelstadion. In aanloop naar dat treffen tegen de troepen van Francky Dury selecteerde coach Laurent Guyot 20 namen, met daarbij de uit blessure terugkerenden Abud Omar, Jérémy Taravel én Guévin Tormin! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Zaterdag bevestigen wat we de voorbije weken toonden“

Cercle Brugge trekt zaterdag naar Mambourg om er om 18u Charleroi partij te geven. Het duel tussen beide teams, waarbij de winnaar naar een voorlopige 7e plaats kan springen in het klassement, belooft een ware kraker te worden tussen twee teams in absolute bloedvorm. Niet alleen spelers en supporters kijken uit naar het zaterdagtreffen, ook coach Guyot is klaar voor de wedstrijd, lees hier de voorbeschouwing:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!