koop tickets online
nl fr en

Senna Miangue definitief naar Cercle Brugge!

Cercle Brugge en het Italiaanse Cagliari Calcio vonden een akkoord met betrekking tot de definitieve overgang van Senna Miangue (25). Miangue plaatste z’n handtekening onder een contract tot juni 2025.

Na een succesvol seizoen blijft Senna Miangue dus ook de komende jaren een speler van Cercle Brugge. Zowel Cercle als Senna hadden dan ook de intentie om met elkaar verder te gaan, maar negotiaties met Cagliari zorgden voor vertraging. Vandaag vonden beide teams uiteindelijk een akkoord en plaatste Senna z’n handtekening onder een contract tot juni 2025 bij Cercle. "Dit zijn de momenten waar je zo hard voor werkt, echt waar. Ik ben super gelukkig en blij. Ik heb er hard voor gewerkt en heb nu een beloning gekregen, maar nu moet ik nog harder werken. Da's echt mijn mindset voor de komende 3 jaar", aldus een gemotiveerde Senna Miangue.

Cerle Brugge KSV

Senna 2025!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
De selectie voor Cercle-KV Mechelen

Coach Dominik Thalhammer maakte vrijdagnamiddag z'n selectie bekend voor de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen. Ontdek hier de namen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cashless naar Cercle-KV Mechelen

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen overlopen we graag even de betaalmogelijkheden binnen de stadionpoorten:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dominik Thalhammer: "Het wordt een interessante wedstrijd"

Zaterdag ontvangt Cercle in het Jan Breydelstadion KV Mechelen. Coach Dominik Thalhammer blikt hier vooruit naar dit duel!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Nog geen tickets voor Cercle-KV Mechelen? Kom zaterdag dan op tijd naar Jan Breydel!

Zaterdag om 18:15 neemt Cercle het op tegen KV Mechelen. Wie nog op zoek is naar wedstrijdtickets kan vanaf 16:15 terecht aan de loketten rond het stadion (Noord en Oost). Kom zeker op tijd of koop je tickets online om mogelijks lange wachtrijen in de hitte te vermijden.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Zaterdag voor en na de match in het Fandorp: DJ Jay Wall!

Het wordt warm zaterdag. Meer zelfs: het wordt tropisch! Er komt een ijsjeskraam ter hoogte van de Westtribune en net zoals de thuiswedstrijd tegen Anderlecht voorzien we voor én na Cercle-KV Mechelen een heus Fandorp ter hoogte van de spelershome. DJ Jay Wall zorgt voor de beats!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!