koop tickets online

Stage Hoenderloo: spelers en staf vertrokken maandag op stage naar Nederland

Maandag, op de middag om precies te zijn, vertrokken de spelers en de technische staf naar Hoenderloo waar een vervolg zal worden gebreid aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na een busrit van om en bij de 3 uur kwamen de spelers omstreeks 16u00 veilig aan in Hoenderloo.

Volgende 25 spelers vertrokken op stage: Taravel, Ueda, De Belder, Kanté, Saadi, Hazard, Hubert, Badiashile, Goblet, Carre, Hoggas, Serrano, Decostere, Deman, Vanhoutte, Deuro, Bassong,  Bongiovanni, Koshi, Somers, Vitinho, Suffys, De Wulf, Cassaert & Dekuyper.

Na de kamerverdeling ging het vervolgens onmiddellijk naar het trainingsveld. Terwijl keepertrainer Dany Verlinden de doelmannen bij zich nam, kregen de veldspelers onder leiding van physical coach Jeannot Akakpo meteen een fysische prikkel toegediend.

Dinsdag staan er 2 trainingen op het programma: om 10u30 en om 17u.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
2 pittige trainingen op de tweede stagedag in Hoenderloo

Na de aankomst en de eerste training op maandag, kon vandaag de stage in Hoenderloo echt van start gaan. Twee stevige trainingen stonden er dan ook op het programma, bekijk hieronder een videosamenvatting!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Eerste reactie van Merveille Goblet in Cercleshirt!

Nieuwkomer Merveille Goblet stond woensdagavond 90 minuten in doel tijdens de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Goblet toonde zich ook meteen en had een aantal puike reddingen in petto op aanvalspogingen van RWDM. Na de wedstrijd reageerde Goblet voor het eerst sinds z'n transfer naar Cercle voor onze camera:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Onze assistent coaches aan het woord!

De stage in Hoenderloo is 4 dagen ver. Tijd dus om even assistenten José Jeunechamps en Rudi Cossey aan het woord te laten!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
In het spoor van Taravel en De Belder op stage in Hoenderloo

Tussen de twee trainingen van dinsdag door maakten Taravel & De Belder onderstaand filmpje ... ;)

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Update oefenprogramma: ticketinfo voorbereidingswedstrijden

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is deze week van start gegaan met de hervatting van de groepstrainingen. Ook de eerste oefenwedstrijden werden intussen ingepland. We geven jullie hieronder graag een update van het volledige oefenprogramma: 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!