LIVE: KV Kortrijk-Cercle Brugge
koop tickets online

Start online verkoop van abonnementen

Vanaf vandaag, om 12u12, kan je online jouw abonnement voor volgend seizoen verlengen. Ook nieuwe abonnees kunnen online al terecht voor de aankoop van een abonnement. Hoe je precies te werk gaat, vind je hieronder terug!

5% korting voor wie z’n abonnement verlengt

De abonnementsprijzen blijven ongewijzigd. Meer zelfs: abonnees die vóór 15 juli verlengen, krijgen 5% ‘early bird' korting. Op die manier wil Cercle Brugge de supporters bedanken voor de massale steun tijdens de terugkeer van afgelopen seizoen!

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

Word abonnee op Cercle!

Als nieuwe abonnee kan je voor 15 juli enkel een abonnement aankopen op een zitplaats dat tijdens seizoen 2019-2020 niet als abonnement werd verkocht. Nieuwe abonnees kunnen tussen 8/06 en 6/07 ook enkel online terecht voor de aankoop van hun abonnement. Via cercle.tickethour.be kan je een profiel aanmaken en vervolgens jouw aankoop vervolledigen.

Staat jouw abonnement niet als reservatie klaar? Geen probleem!

Hoogstwaarschijnlijk komt dit omdat jouw abonnement niet aan het juiste e-mailadres in ons systeem is gelinkt. Om dit snel en gemakkelijk te doen, ga je te werk zoals hiernaast beschreven:

Cerle Brugge KSV

Geen antwoord gevonden op jouw vraag? Neem dan hier een kijkje bij enkele veelgestelde vragen. Vind je ook hier geen oplossing voor jouw vraag, contacteer ons dan via ticketing@cerclebrugge.be of bel naar 050/38 91 93.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
KV Kortrijk-Cercle Brugge live op YouTube!

Het is MATCHDAY! Zaterdagmiddag om 15u staat de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op het programma. Op bezoek in het Guldensporenstadion van KV Kortrijk zal Cercle voor het eerst onder leiding van coach Paul Clement aantreden.

De wedstrijd wordt live uitgezonden op cerclebrugge.be én via het YouTube-kanaal van Groen-Zwart. Afstemmen is mogelijk vanaf 14u50! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ticketing op 11/07 uitzonderlijk pas open tussen 10h30-12h30

Dienst Ticketing zal op zaterdagvoormiddag 11/07 uitzonderlijk pas geopend zijn tussen 10u30-12u30!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
BUSINESS | Get Fueled by CAPS!

Fuel Everywhere, CAPS takes you there! Vanaf dit seizoen wordt CAPS sponsor bij Cercle én exclusieve brandstofleverancier van Groen-Zwart. CAPS Fuel Card is een onderdeel van de G&V Energy Group en is gespecialiseerd in het aanbieden van multibrand tankkaarten voor bedrijven.

Green power!

De internationale CAPS servicekaart speelt bovendien in op échte duurzaamheid: zo tank je naast gewone brandstof ook aardgas (L-CNG), AdBlue en kan je elektrisch laden.

Welkom bij de Cerclefamilie, CAPS!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Update voorbereiding: galawedstrijd tegen AS Monaco!

Ook in de voorbereiding op dit seizoen zal Cercle een galawedstrijd tegen AS Monaco afwerken. De match zal volgende week vrijdag 17 juli om 18u30 worden afgewerkt in het Jan Breydelstadion. Wegens de geldende coronamaatregelen wordt de wedstrijd achter gesloten deuren afgewerkt, maar dankzij een livestream op de Facebookpagina van Cercle zal jij de wedstrijd integraal kunnen volgen!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!