koop tickets online
nl fr en

Stay Strong, Miguel Van Damme!

In zijn strijd tegen leukemie vond onze doelman Miguel Van Damme een 10/10 transplantatiedonor en ondergaat hij nu zijn laatste quarantainekuur! STAY STRONG, Miguel! 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Miguel Van Damme is genomineerd voor de Vlaamse Reus!

Onze doelman Miguel Van Damme is één van de zes genomineerden voor de 'Vlaamse Reus 2021'. De trofee voor de beste Vlaamse sporter wordt al sinds 1992 jaarlijks uitgereikt door de Vlaamse Bond van Sportjournalisten. De organisatie gaat daarbij niet op zoek naar de Vlaamse sportman of -vrouw van het jaar, maar wel naar een sportpersoonlijkheid die het voorbije jaar een bijzondere indruk naliet.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Miguel Van Damme!

Miguel Van Damme is jarig! Onze doelman viert vandaag z'n 28e verjaardag. De voltallige Cerclefamilie wil Miguel een fantastische dag toewensen!

Gelukkige verjaardag Miguel!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Miguel Van Damme en vrouw Kyana trotse ouders van 'Camille'!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Miguel Van Damme in Sportweekend

Zondagavond was in het VRT-programma 'Sportweekend' een reportage te zien over Miguel Van Damme. De Cercledoelman vecht nog steeds tegen leukemie maar kijkt reikhalzend uit naar eind mei, wanneer hij en z'n vrouw Kyana Dobbelaere voor het eerst ouders worden van een dochtertje. De reportage over de moedige strijd van onze doelman, hét toonbeeld van doorzettingsvermogen, moed & kracht, kan op de website van Sporza worden bekeken.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Miguel Van Damme wordt papa!

Fantastisch nieuws! Doelman Miguel Van Damme en zijn vrouw Kyana Dobbelaere zijn in verwachting van hun eerste kindje!

Miguel en Kyana maakten het nieuws zaterdagmiddag via social media wereldkundig. Een absolute opsteker voor het koppel dat de voorbije maanden heel wat tegenslagen moest incasseren. "Baby Van Damme", zoals het koppel de zwangerschap aankondigde, is voorzien voor mei 2021.

De volledige Cerclefamilie wil Miguel en Kyana feliciteren met dit heuglijke nieuws!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!