koop tickets online

Stef Peeters is trotse papa geworden van een zoontje!

Stef Peeters en zijn vriendin Domenica Leracitano zijn dinsdag om 16u07 de trotse ouders geworden van hun eerste kindje Loris! Moeder en zoon stellen het super. Loris weegt 3600 gram en is 50,5 cm groot.

De volledige Cerclefamilie wenst het kersverse gezinnetje een grote proficiat toe!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CERKVM | Jullie verkozen Stef Peeters tot Man of the Match!

Met zijn winning goal tegen KV Mechelen verkozen jullie Stef Peeters tot Man of the Match! Onze middenvelder haalde het met 40% van de stemmen voor Dino Hotic (16,92%) & Marton Eppel (12,31%).

Proficiat Stef!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Stef Peeters!

Doelpuntenmaker Stef Peeters is vandaag jarig! Onze middenvelder viert vandaag zijn 28e verjaardag.

Proficiat Stef !

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met ... Stef Peeters

‘Samen met de fans klaar voor acht finales.’ 

Een nieuw jaar betekent natuurlijk ook een nieuwe reeks interviews met Cerclespelers.  Voor mijn eerste opdracht in 2020 koos ik voor Stef Peeters.  Onze sympathieke Limburgse middenvelder kent een regelmatig seizoen en vond – officieel dan toch – al vijf keer de weg naar doel.  Daarmee is hij ook topschutter van de vereniging.  Ik had een gesprek met hem over zijn sportieve verleden en het huidige Cercleseizoen.  

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Stef Peeters traint opnieuw mee én wordt papa!

Goed nieuws vanop training! Sinds deze morgen neemt Stef Peeters opnieuw deel aan de groepstrainingen. Na een verrekking aan de heupbuiger is Stef nu opnieuw volledig fit verklaard en dus klaar om de voorbereiding op Waasland Beveren-Cercle Brugge aan te vatten.

Bovendien komt het goede nieuws niet alleen: Stef en vriendin zijn namelijk in blijde verwachting van hun eerste kindje! 

Proficiat!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#FANCAM na Cercle Brugge-Moeskroen

Stef Peeters lukte met z'n kopbaldoelpunt tegen Moeskroen tot dusver het snelste doelpunt uit de Jupiler Pro League dit seizoen, maar ook de goal van Alimami Gory mocht gezien worden. Herbeleef beide goals hier terug!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!