koop tickets online

Stem nu voor de 2e stemronde van de Pop-Poll van d'Echte!

Door de coronacrisis zal vriendenkring d'Echte de tweede stemronde van de 48ste Pop-Poll digitaal organiseren. Alle supporters kunnen via Facebook of via e-mail hun stem uitbrengen op de Cerclespeler die volgens hem/haar de meeste inzet en Cercleliefde aan de dag bracht.

Geldig stemmen = drie spelers doorgeven. De lijst met spelers op wie kan worden gestemd kan via onderstaande button worden teruggevonden. De stemming loopt tot en met dinsdag 12 mei om 12u12.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Digitaal Fanboard op dinsdag 26 januari | Stuur nu jouw vraag in!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Nieuwjaarsbrief van de Supportersfederatie

Beste Cerclefans

Als voorzitter van de Supportersfederatie wens ik jullie in de eerste plaats het allerbeste voor het nieuwe jaar 2021.

Traditiegetrouw kijken we met nieuwjaar even terug op het oude jaar en richten we ook onze blik op het nieuwe.
2020 was uitzonderlijk en nooit gezien voorheen.
Of je nu bestuurslid, gewoon lid, medewerker, vrijwilliger, vriend, familie of gewoon sympathisant van Cercle bent, je was er bij betrokken. Covid 19 zette ons dagelijks leven op zijn kop. Het verenigingsleven viel stil en onze sociale contacten werden op het laagste peil ooit gezet.

Via de sociale media, facebook of een ander platform, proberen we met mekaar in contact te komen of te blijven. De sociale media zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ze zullen echter nooit het echte, warme, menselijke, persoonlijke contact kunnen vervangen.

We snakken toch allemaal naar een gezellig samenzijn voor een etentje, een feestje met vrienden of familie. We willen weer eens "Oe is't" kunnen zeggen en "Leve Cercle" met een handdruk of een schouderklop. We willen weer voetbal zien van op de tribune, nadien een gezellige babbel, met een pint aan de toog, in de Cerclepub of ergens anders.

Als voorzitter van de Federatie hoop ik dat er snel weer activiteiten in al onze supportersverenigingen mogelijk zullen zijn, dat we weer op verplaatsing kunnen met de bus, dat we samen kunnen genieten van een eetfestijn, van een kaarting, een barbecue, een kaasavond, een mosselfeest, whatever ...

Het zal wellicht op een andere manier zijn dan vroeger. We zullen ons aanpassen, ook met de Federatie. Verjonging en nieuw bloed in de Federatie zijn wenselijk en welkom. We hopen daar binnenkort mee te starten en zullen jullie op de hoogte houden. Alle suggesties zijn welkom.

Ik eindig met de woorden van Martine Tanghe: "Hou vol. Alles komt goed" LEVECERCLE!

 

Christiaan Van Hulle

Voorzitter Supportersfederatie


 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
1ste stemronde van de 49e Pop-Poll van d'Echte van start gegaan!

Nog tot zaterdag 9 januari om 12h12 kan je jouw stem uitbrengen voor de eerste stemronde van de 49e Pop-Poll van supportersvereniging d'Echte. Net zoals vorig jaar gebeurt het stemmen volledig digitaal, via de Facebookpagina van d'Echte of door onderstaand formulier te downloaden, in te vullen en te mailen naar dechte12@gmail.com.

Wie wordt volgens jou de opvolger van Thibo Somers? Je stemt geldig door drie spelers aan te duiden die volgens jou de voorbije maanden de meeste inzet en Cercleliefde hebben tentoongesteld.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Stel jouw Eleven Dream Team samen!

Duik in de Panini geschiedenis van Cercle en stel je Eleven Sports Dream Team samen! Kies jouw favoriete '11' uit de afgelopen 49 seizoenen en deel ze met je familie en vrienden op social media!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Digitaal supportersplatform VCBS gelanceerd

Sinds een tweetal weken is VCBS (Vereniging van Cercle Brugge Supporters) van start gegaan. VCBS is een onafhankelijk digitaal supportersplatform dat ontworpen werd voor Cerclefans en door Cerclefans. VCBS springt volop op de digitale kar en wil zo de (digitale) supportersbeleving bij Cercle maximaal stimuleren.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!