koop tickets online

Stichting ME TO YOU | Cercle bestuurder Thomas Tousseyn getuigt

Ten voordele van ME TO YOU, de stichting die onder meer door specifieke onderzoeksprojecten de opmars van leukemie en aanverwante vormen beenmerg- en bloedziekten probeert tegen te gaan, stond onze hoofdpartner Napoleon Sports & Casino tijdens de thuiswedstrijd tegen Eupen (in september) z'n logo op de wedstrijdshirts af aan dat van de stichting ME TO YOU. Cercle doelman Miguel Van Damme en tevens peter van ME TO YOU gaf toen mee de aftrap van de wedstrijd. Na de match vond een veiling van deze wedstrijdshirts plaats en werd de volledige opbrengst (€6285) aan ME TO YOU geschonken.

Cercle-bestuurder en anatoom patholoog Thomas Tousseyn was in 2015 bij toen Miguel Van Damme werd gediagnosticeerd met leukemie. Hij stond ook mee aan de wieg toen het structurele partnership tussen Cercle en de stichting in 2020 werd gelanceerd. Om de bewustwording rond leukemie blijvend onder de aandacht te brengen, delen we graag met jullie Thomas' testimonial: 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Levensloop Brugge brengt al €30.018 op!

Zaterdag vond op de terreinen van Sport Vlaanderen Levensloop Brugge plaats. Na 2 jaar afwezigheid door corona werd de 5e editie van Levensloop Brugge een mini-editie, maar werd er uiteindelijk met €30.018 een aardig bedrag opgehaald ten voordele van de Stichting tegen kanker.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Veiling van ‘Miguel’-wedstrijdshirts levert €13.341 op voor Me To You!

De shirtveiling na Cercle-Gent ten voordele van de stichting Me To You bracht een recordbedrag van €13.341 op. Het shirt van Thibo Somers bracht met €2250 het meeste op, maar ook het truitje van Dino Hotic (€1050) en Robbe Decostere (€1000) waren fel gegeerd.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dominik Thalhammer blikt vooruit naar Antwerp-Cercle Brugge

Zaterdagavond trekt Cercle naar de Bosuil van R. Antwerp FC (aftrap om 20:45) voor speeldag 34. Op de laatste wekelijkse persbabbel van het seizoen blikte onze trainer vooruit naar het treffen tegen de derde in het klassement.

Kijk hieronder naar wat Dominic Thalhammer te zeggen had.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jimmy De Wulf blikt vooruit op Charleroi-Cercle

Coach Dominik Thalhammer was deze week nog steeds afwezig,  Jimmy De Wulf nam opnieuw het woord tijdens het wekelijkse perspraatje.

In de heenwedstrijd tussen Cercle en Charleroi werd het 1-2 in het voordeel van de zebra's. De aanluitingstreffer van Daland kwam toen te laat. Didillon en Sousa ontbreken voor de wedstrijd in en tegen Charleroi op zaterdag.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Herbeleef hier de 2-0 overwinning tegen KV Kortrijk!

Cercle kende zaterdagavond geen problemen met KV Kortrijk en won met 2-0 van de Kerels na goals van Hotic & Denkey. Door het verlies van KRC Genk tegen STVV komt Cercle op 2 punten van een plek in de top 8: all to play for! Bekijk hieronder de wedstrijdhoogtepunten:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!