koop tickets online

Strijdend Cercle kan efficiënt Charleroi niet in de problemen brengen

Groen-Zwart begon zijn eerste wedstrijd onder Bernd Storck met een koude douche. Morioka glipte door de verdediging en bracht Charleroi al na 5 minuten op voorsprong. Groen-Zwart trok vooruit, maar de Carolo's profiteerden daar optimaal van. Via Bruno en Diagne stond het 0-3 aan de rust. Cercle bleef strijden in de 2de helft, maar het kon niet meer terugkomen. Zo bleef de ruststand tot het einde op het bord. 

Bernd Storck stond na één trainingsweek voor de eerste test in de thuiswedstrijd tegen Sporting Charleroi. Hij bracht een enigszins experimenteel elftal tussen de lijnen met Panzo (links) en Omolo (rechts) in een viermansdefensie. Op het middenveld kreeg Donsah een basisplaats naast Kouamé en Peeters. Voorin werd Foster geflankeerd door Hazard en Bongiovanni die voor het eerst dit seizoen aan de aftrap kwam. 

Cercle trok meteen naar voor, maar het stuitte op een efficiënt Charleroi. Al na 5 minuten profiteerde Rezaei van balverlies op het middenveld om Morioka in het straatje te sturen. De Japanse middenvelder kwam oog-in-oog met doelman Hubert en bracht de bezoekers meteen op voorsprong. 

Groen-Zwart bleef wel vooruit voetballen. Bongiovanni en Hazard probeerden Penneteau onder vuur te nemen, maar die moest niet tussen beide komen. Na 35 minuten profiteerden de Zebra's een tweede keer. Deze keer kon Gholizadeh Kouamé van de bal zetten en oprukken. De bal in de loop van Bruno was op maat en de flankspeler klopte Hubert een tweede keer. 

Twee minuten later deed Diagne daar nog eentje bij. Hij kon een tackle van Peeters ontwijken, stak het halve veld over en haalde hard uit in de hoek voor de 0-3.

Nog voor rust haalde Storck Omolo naar de kant voor Biancone. Aan de rust deed hij hetzelfde met Bongiovanni die in de kleedkamer bleef. Gory kwam in zijn plaats. 

De Vereniging had niet de intentie om af te geven, en het bleef op zoek gaan naar goals. Het publiek zag de ploeg knokken en ging erachter staan. Hazard knikte een krachtige kopbal net over. Penneteau haalde een trap van Gory uit de hoek en Dessoleil stond zijn doelman bij op de rebound van de ingevallen Saadi. Verder kwamen beide ploegen niet meer en dus nam Charleroi de punten mee naar huis. 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#MOUCER | "Deze kans moeten we grijpen!"

Op de wekelijkse persbabbel van Bernd Storck blikte onze coach positief & ambitieus vooruit naar Moeskroen-Cercle Brugge! Benieuwd naar wat hij te zeggen had? Bekijk dan hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | De selectie

Na de vrijdagtraining maakte coach Bernd Storck z’n 19-koppige selectie bekend voor Moeskroen-Cercle Brugge. Dabila is er na z’n schorsing van vorige week opnieuw bij. Hassen (niet voldoende hersteld na ziekte), Panzo (last aan de knie) en Foster (last aan de enkel) raken niet fit.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kom op 29 februari naar de Miguel Van Damme & Me To You familiedag!

De Cerclefamilie slaat de handen in elkaar! Ten voordele van Miguel Van Damme en de Stichting Me To You organiseren enkele ouders van jeugdspelers op zaterdag 29 februari een solidariteitsevent op Cercle. Freestyle voetbal, verschillende optredens & een tombola moeten zo geld inzamelen voor de strijd tegen leukemie.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERGNT | Alle ticketinformatie voor de komst van de Buffalo’s

De topwedstrijd tegen AA Gent op zondag 1 maart om 20u wordt door de politiediensten gezien als een risicomatch. De loketten blijven voor de wedstrijd gesloten. Tot zondagmiddag 1 maart om 13u zijn er tickets voor de wedstrijd beschikbaar.

Volgende ticketregeling is van kracht:
 

Offline, aan dienst Ticketing

Als geregistreerde supporter (*): 4 tickets maximaal aan te kopen.

Als niet-geregistreerde supporter: 4 tickets maximaal aan te kopen (op vertoon ID-kaarten).

Online, via https://cercle.tickethour.be/

Als geregistreerde supporter (*): 4 tickets maximaal aan te kopen. Bij het toewijzen van de tickets moeten de naam en de voornaam van de bestemmeling worden ingevuld.
 


* Je bent geregistreerd als: je een abonnement hebt of als je dit seizoen al een ticket voor een thuiswedstrijd aankocht.

Ticketprijzen

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | Tickets over? Maak dan een medesupporter blij!

Dinsdagmiddag was het on-ge-zien druk op de dienst Ticketing. Zo druk zelfs, dat alle beschikbare tickets voor het uitvak in Moeskroen in één dag de deur uit waren. De vraag naar tickets is duidelijk veel groter dan het aanbod. Cercle informeerde bij Moeskroen naar de mogelijkheid om extra tickets te krijgen, maar die zijn wegens veiligheidsredenen niet beschikbaar. 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!