koop tickets online

#STVCER | Een extra supportersbus naar Stayen!

Onze oproep om zaterdag massaal aanwezig te zijn in Sint-Truiden is onze fans duidelijk niet ontgaan! Op dit moment is de federatiebus naar Stayen zelfs al volzet. Voor supporters die zich nog niet ingeschreven hebben: niet getreurd. Cercle legt namelijk een extra supportersbus naar STVV in!

Trommel al je vrienden en/of familie op voor zaterdag! Samen met jullie willen we 90 minuten alles geven om het maximale te bereiken. Om jullie klaar te stomen voor deze belangrijke wedstrijd hebben we alvast een cadeautje in petto: we betalen namelijk alle tickets voor het bezoekersvak!

Federatiebus volzet; extra supportersbus vertrekt aan Station Brugge
 

Cerle Brugge KSV

Dinsdagnamiddag sloten we de inschrijvingen voor de federatiebus, wegens volzet, af. Gezien de grote vraag wordt een extra supportersbus ingelegd. Deze bus zal, in tegenstelling tot de federatiebus, rechtstreeks naar Sint-Truiden rijden en vertrekt om 16u45 aan Station Brugge. Een plaats op deze supportersbus reserveren is deze week enkel mogelijk aan de dienst Ticketing van Cercle, en dat tijdens de normale openingsuren. Volwassenen betalen hiervoor €12, jeugd -12 jaar €6.

Net zoals bij iedere uitwedstrijd is het niet mogelijk om tickets door te mailen. De ticketactie is geldig tot vrijdagavond 17u30.
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#MOUCER | Tickets over? Maak dan een medesupporter blij!

Dinsdagmiddag was het on-ge-zien druk op de dienst Ticketing. Zo druk zelfs, dat alle beschikbare tickets voor het uitvak in Moeskroen in één dag de deur uit waren. De vraag naar tickets is duidelijk veel groter dan het aanbod. Cercle informeerde bij Moeskroen naar de mogelijkheid om extra tickets te krijgen, maar die zijn wegens veiligheidsredenen niet beschikbaar. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fans, jullie zijn fantastisch!

Dat we over fantastische fans beschikken, dat wisten we al. Maar zo fantastisch om een bezoekersvak in één dag te vullen? Dat hadden we eerlijk gezegd alleen maar kunnen hopen. Iedereen wil er zaterdag bijzijn! Alle gratis tickets voor het bezoekersvak zijn de deur uit!

Heb jij een ticket komen afhalen, maar heb je het uiteindelijk niet nodig? Kom dan jouw ticket op het secretariaat binnenbrengen en dan kunnen we een andere supporter gelukkig maken!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!