koop tickets online

#STVCER | Opnieuw een extra supportersbus!

We vullen op dit moment een extra supportersbus naar Sint-Truiden! De federatiebus, waarvoor je online kon inschrijven, was dinsdagmiddag al volzet. Ook de twee extra supportersbussen die we ingelegd hebben, zijn nu volzet. Omdat er nog steeds heel wat Cerclefans de verplaatsing naar STVV willen meemaken, besliste Cercle Brugge deze namiddag om nog een extra bus in te leggen.

Cerle Brugge KSV

Jouw plaatsje reserveren op deze bus is enkel aan het secretariaat mogelijk bij het afhalen van jouw gratis tickets. Heb je vragen, contacteer ons dan via ticketing@cerclebrugge.be of bel naar 050/38 91 93.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#MOUCER | Tickets over? Maak dan een medesupporter blij!

Dinsdagmiddag was het on-ge-zien druk op de dienst Ticketing. Zo druk zelfs, dat alle beschikbare tickets voor het uitvak in Moeskroen in één dag de deur uit waren. De vraag naar tickets is duidelijk veel groter dan het aanbod. Cercle informeerde bij Moeskroen naar de mogelijkheid om extra tickets te krijgen, maar die zijn wegens veiligheidsredenen niet beschikbaar. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fans, jullie zijn fantastisch!

Dat we over fantastische fans beschikken, dat wisten we al. Maar zo fantastisch om een bezoekersvak in één dag te vullen? Dat hadden we eerlijk gezegd alleen maar kunnen hopen. Iedereen wil er zaterdag bijzijn! Alle gratis tickets voor het bezoekersvak zijn de deur uit!

Heb jij een ticket komen afhalen, maar heb je het uiteindelijk niet nodig? Kom dan jouw ticket op het secretariaat binnenbrengen en dan kunnen we een andere supporter gelukkig maken!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | Onze voorbereiding op Moeskroen

Na twee dagen vrijaf beginnen de spelers dinsdagmorgen met hun voorbereiding op Moeskroen-Cercle Brugge. Benieuwd naar het trainingsschema? Raadpleeg het hieronder!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!