koop tickets online
nl fr en

#STVCer: tickets beschikbaar aan het secretariaat!

Cerle Brugge KSV

Ticketinfo Sint Truiden – Cercle Brugge: massaal naar Stayen!

Zaterdag 28 juli is het eindelijk zover! Dan neemt Cercle Brugge het om 20u op tegen Sint-Truiden op speeldag 1 van de Jupiler Pro League. We roepen onze fans dan ook massaal op om de verplaatsing naar STVV mee te maken, alle ticketinformatie is hieronder raad te plegen:

Sint Truiden - Cercle Brugge Prijzen
Zitplaatsen € 21 (volwassenen)
  € 11 (jeugd -12 jaar)
Staanplaatsen € 16 (volwassenen)
  € 11 (jeugd -12 jaar)
Andersvaliden € 16 (begeleider gratis)

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Croky Cup: combiregeling naar AA Gent

Voor onze wedstrijd in de 1/8ste finales van de Croky Cup trekt Cercle op dinsdag 20 december om 20h00 naar AA Gent. De combiregeling is voor Cerclefans van kracht. Dat betekent dat de bezoekersloketten op de wedstrijddag gesloten blijven.

Tickets zijn vanaf nu beschikbaar aan de dienst Ticketing in Brugge.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
STVV-Cercle Brugge: raadpleeg hier alle ticketinfo

Zaterdag staat de laatste Jupiler Pro League-wedstrijd voor de WK-break op het programma. Om 18h15 trekt Cercle dan naar het kunstgrasveld van Sint-Truiden. De combiregeling is niet van kracht. Raadpleeg hier alle ticketinformatie!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Croky Cup: koop nu je tickets voor Cercle-Beerschot

Onze bekercampagne start dit seizoen op woensdag 9 november om 20h00 met een thuiswedstrijd tegen Beerschot. Tickets kosten voor alle supporters €10 en zijn vanaf nu beschikbaar.

BELANGRIJK: voor abonnees is de wedstrijd NIET inbegrepen in het abonnement. Dat komt omdat alle ticketinkomsten moeten worden gedeeld met Beerschot.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Enkel online: 10% korting op tickets voor Cercle-Leuven!

Zaterdag neemt Cercle het om 18h15 op tegen Oud-Heverlee Leuven in Jan Breydel. De loketten zijn voor de wedstrijd geopend maar toch roepen we op om tickets online aan te kopen. Online tickets zijn niet alleen 10% goedkoper, door het verplichte registratieproces vermijd je ook wachtrijen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ollemolletope naar het Guldensporenstadion: gratis bussen naar KV Kortrijk!

Zaterdag om 18h15 neemt Cercle het op tegen KV Kortrijk. Voor die partij tegen de Kerels is de combiregeling van kracht, maar om onze fans te bedanken voor de fantastische en positieve steun van de voorbije speeldagen, voorzien we gratis busvervoer!

We benadrukken dat Cerclefans wegens de combiregeling verplicht de verplaatsing met een supportersbus moeten maken. Tickets moeten dus wel op voorhand worden aangekocht aan de dienst Ticketing van het Cerclesecretariaat. Op de wedstrijddag zelf blijven de bezoekersloketten in Kortrijk gesloten.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!