koop tickets online
nl fr en

Teun Wilke naar Jong Cercle Brugge

De 20-jarige Teun Wilke komt komend seizoen uit voor de U23 van Cercle, dat onder de naam ‘Jong Cercle Brugge’ in Tweede Nationale zal aantreden. Wilke (1,91m), een centrumspits die zowel over de Nederlandse als Mexicaanse nationaliteit beschikt, wordt voor één seizoen gehuurd van het Italiaanse SPAL.

Teun Wilke werd geboren in het Mexicaanse Santiago waar hij voetbalde bij het plaatselijke Querétaro. Op 16-jarige leeftijd verliet hij Mexico en trok Wilke naar de U17 van Heerenveen. In Nederland doorliep hij verder de jeugdcategorieën maar in de zomer van vorig jaar trok hij naar de Italiaanse tweedeklasser SPAL.

Cercle is voor Teun Wilke eigenlijk niet nieuw: als testspeler trainde hij vorig seizoen enkele weken mee met de A-kern. Dit seizoen zal hij steeds met de A-kern trainen, maar officiële wedstrijden zal hij spelen met Jong Cercle.

Welkom, Teun!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Louis Torres op uitleenbasis naar Rodez AF

Cercle Brugge en het Franse Rodez AF vonden een akkoord met betrekking tot de tijdelijke transfer van Louis Torres. De 21-jarige linksachter wordt tot het einde van dit seizoen verhuurd aan de Franse tweedeklasser.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Aske Sampers naar Lierse Kempenzonen

Cercle Brugge en Lierse Kempenzonen vonden een akkoord met betrekking tot de transfer van aanvaller Aske Sampers. Het 21-jarige jeugdproduct van Cercle, dat sinds z’n 12 jaar uitkomt voor Groen-Zwart, trekt definitief naar de huidige nummer vijf uit de Challenger Pro League.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Groen-Zwart Varsenare viert 45-jarig bestaan

Op vrijdag 27 januari vierde de supportersvereniging GZ Varsenare het 45-jarig bestaan. Zoals gewoonlijk vierden ze op hun vaste feeststek ’t Oosthof te Snellegem.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Alle foto's na Cercle Brugge-AA Gent

Ayase Ueda, Kevin Denkey en in extremis Jesper Daland zorgden zondagmiddag voor een verdiende driepunter tegen AA Gent. Onze aanwezige fotografen legden alles vast in onderstaand fotoverslag:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle Brugge-Standard: raadpleeg alle ticketinfo

Zaterdag 4 februari om 16h00 neemt Cercle het op tegen Standard. Er geldt een aangepaste ticketregeling waarbij de loketten op de wedstrijddag gesloten blijven. Ontdek hier alle info:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!