koop tickets online

THIS IS FOOTBALL. Bedankt voor jullie steun!

Een welgemeende DANKJEWEL aan iedere supporter, in welk stadion dan ook, voor de steun tijdens de 16e minuut van iedere Jupiler Pro League wedstrijd van afgelopen weekend. Samen toonden we sterk te zijn in de strijd tegen leukemie.

Samen steunen we Miguel Van Damme, en bij uitbreiding iedereen die strijdt, in zijn/haar genezingsproces.

BEDANKT!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
RETRO: Cercle Brugge-Club Brugge van 15/08/2010!

Wat is jouw herinnering aan deze match? Laat het ons vanavond, samen met jouw wedstrijdcommentaar, in onze chatfunctie weten!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
REPLAY: Herbeleef vrijdagavond de Brugse derby van 15 augustus 2010!

Geen voetbal de komende weken: dan keren we gewoon maar even terug in de tijd! Vrijdagavond om 20 uur streamen we via ons YouTubekanaal, onze Facebookpagina en onze website integraal de Brugse thuisderby van 15 augustus 2010!

Wat is jouw herinnering aan deze match? Laat het ons vrijdag, samen met jouw wedstrijdcommentaar, in onze chatfunctie weten! Tune in om 20 uur! Tot dan!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Giulian Biancone: "Blijf alsjeblieft thuis: het is super belangrijk!"

Ook onze spelers houden zich strikt aan de richtlijnen van de overheid: zoveel als mogelijk thuisblijven & zorg dragen voor je familie en naasten. Giulian Biancone nam zelfs even de tijd om een filmpje te maken om alle Cerclefans een hart onder de riem toe te stoppen:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Stem op jouw Goal of the Season tot dusver!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
REPLAY: Herbeleef vrijdagavond de promotiematch van 10 maart 2018!

Geen voetbal de komende weken: dan keren we gewoon maar even terug naar een wedstrijd uit onze recente geschiedenis die tot de verbeelding spreekt. Vrijdagavond om 20 uur streamen we via ons YouTubekanaal, onze Facebookpagina en onze website integraal de promotiewedstrijd tussen Cercle Brugge en Beerschot-Wilrijk van 10 maart 2018.

Klaar om de fantastische apotheose opnieuw te beleven? En je eigen commentaar erbij in een live feed te publiceren? Tune dan vrijdagavond om 20 uur in! Tot dan!
 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!