koop tickets online

Tickets voor Cercle Brugge – Beerschot Wilrijk

Vanaf donderdag 13 september om 13u30 zal het voor abonnees én niet-abonnees mogelijk zijn om tickets aan te kopen voor het Beker van België-treffen tegen Beerschot Wilrijk. Gezien het om een bekerwedstrijd gaat met een gedeelde ticketopbrengst, is de wedstrijd niet inbegrepen in het seizoensabonnement.

De wedstrijd zelf, die op woensdag 26 september om 20u wordt afgewerkt in het Jan Breydelstadion, wordt door de politiediensten gecatalogeerd als een risicowedstrijd. Hiervoor is de combi-regeling van kracht. Dit betekent dat de ticketverkoop volledig in voorverkoop dient te gebeuren. Op de wedstrijddag zelf blijven de loketten dus gesloten.

Cerle Brugge KSV

De ticketprijzen werden als volgt bepaald: 

 • Volwassenen: €10 (in Noord beneden en West boven en beneden)
 • Jeugd -18 jaar: €5 (in Noord beneden en West boven en beneden)
   
 • Geregistreerde Cerclesupporters, dit zijn supporters die reeds voor 28 augustus in het Cercle Brugge systeem zijn geregistreerd, zijn in de mogelijkheid tot het aankopen van 4 tickets voor de match.
  Niet zeker of je een geregistreerde supporter bent? Iedere Cercle Brugge-abonnee voor het seizoen 2018-2019 is automatisch een geregistreerde supporter. Indien je geen abonnee bent, kan je contact opnemen met Ticketing via ticketing@cerclebrugge.be of 050/38 91 93.
   

Voorrangsplaatsen voor abonneehouders:

Abonnees krijgen tot en met zondag 23 september, dus tot en met de competitiewedstrijd tegen KRC Genk, voorrang om een ticket voor de bekermatch aan te kopen op hun respectievelijke abonnementsplaats. Op zondag 23 september kan je tevens na de thuiswedstrijd tegen KRC Genk tot 23u aan de dienst ticketing terecht om jou Croky Cup-wedstrijdticket aan te kopen. Vanaf 24 september worden vervolgens alle niet-aangekochte abonnementsplaatsen in vrije verkoop gebracht.

 • Niet geregistreerde supporters, dit zijn supporters die niet in het Cercle Brugge systeem gekend zijn, of pas na 28 augustus zich registreerden, kunnen enkel terecht aan de dienst Ticketing aan het Jan Breydelstadion. Op vertoon van de identiteitskaart is het dan enkel mogelijk om één ticket voor de wedstrijd aan te kopen. Het meebrengen van (een kopie van) andere identiteitskaarten, om wedstrijdtickets voor derden aan te kopen, is in geen enkel geval mogelijk.
   

Tickets voor niet-abonnees ook vanaf donderdag 13 september beschikbaar:

Ook niet-abonnees die de bekermatch wensen bij te wonen kunnen vanaf donderdag 13 september terecht aan het secretariaat. Alle niet verkochte abonnementsplaatsen worden namelijk automatisch in vrije verkoop gebracht voor de match.

Openingsuren Cercle Brugge secretariaat:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 13u30 tot 17u30.
Woensdag: 13u30 tot 20u.
Zaterdag 22 september: 10u tot 12u.
Zondag 23 september: 10u tot 12u; 18u30 tot 20u & van 21u45 tot 22u30.
 

Beerschot Wilrijk supporters:

Cercle Brugge stelt 1000 tickets voor het bezoekersvak beschikbaar aan Beerschot Wilrijk. Tickets voor bezoekende supporters zijn NIET beschikbaar aan het Cercle Brugge secretariaat of aan de bezoekersloketten op de wedstrijddag zelf. Supporters van Beerschot Wilrijk dienen zich dus te wenden naar het secretariaat van hun ploeg.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Kalenderupdate Jupiler Pro League & Croky Cup

De Pro League maakte dinsdagnamiddag de speelmomenten vast voor speeldagen 24, 26, 27 en 28 van de Jupiler Pro League. Ook de speeldatum voor de 1/16e finales van de Croky Cup in en tegen OH Leuven werd bekend gemaakt. Als Cercle zich op 3 februari kwalificeert, volgt één week later een duel tegen KV Oostende of Waasland Beveren in de 1/8e finales.

Hieronder een overzicht:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kalenderwijzigingen Jupiler Pro League & Croky Cup

De Pro League maakte enkele wijzigingen bekend in het speelschema van zowel de Jupiler Pro League en de Croky Cup:

Overzicht Croky Cup:

Om de amateurteams die zich kwalificeerden voor de 16de finales van de Croky Cup de kans te geven om zich goed voor te bereiden, werden de wedstrijden van de 16de finales van de Croky Cup; waarin Cercle het in en tegen OH Leuven opneemt, verplaatst naar 2-4 februari 2021.

De 8e finales zullen op 9-11 februari 2021 plaatsvinden, gevolgd door de kwartfinales op 2-4 maart 2021, de halve finale op 12-14 maart 2021 en de finale in het weekend van 24-25 april 2021.

Overzicht Jupiler Pro League:

Door de wijzigingen in het speelschema van de Croky Cup zijn er ook enkele verschuivingen in het Jupiler Pro League programma: 2 speeldagen kregen een nieuwe datum toegewezen:

 • Speeldag 25 wordt afgewerkt op 19, 20 en 21 januari 2021
 • Speeldag 30 wordt afgewerkt op 9, 10 of 11 januari 2021

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Croky Cup: speeldatum voor OH Leuven-Cercle bekend!

De Pro League maakte de definitieve speeldatum bekend voor OH Leuven-Cercle Brugge, onze wedstrijd in de 1/16e finales van de Croky Cup. Op zondag 10 januari om 18h trekt Cercle dan naar het King Power at den Dreefstadion om er de Leuvenaars partij te geven.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kalenderwijzigingen Jupiler Pro League & Croky Cup

De Pro League maakte de definitieve speeldata bekend voor speeldagen 17 tot en met 20 in de Jupiler Pro League. Tegelijk kondigde het ook een aantal kalenderwijzigingen aan en werd er een nieuwe datum bepaald voor Cercle Brugge-Moeskroen. De Henegouwers kampten op speeldag 10 van de Jupiler Pro League met te veel COVID-19 gevallen en lieten op basis van het Jupiler Pro League protocol de wedstrijd uitstellen. Met woensdag 25 november om 17h werd er nu een nieuwe datum bepaald.

De 16e finale van de Croky Cup in en tegen OH Leuven, initieel voorzien voor 15-17 december, wordt dan weer verplaatst naar het weekend van 9-10 januari 2021. De exacte speeldatum voor de bekermatch wordt op 16 november bekend gemaakt.

Hieronder vind je een handig overzicht terug van alle wijzigingen en/of aanvullingen:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ticketing, Fanshop en Secretariaat blijven woensdagnamiddag gesloten

Woensdagnamiddag 28 oktober blijven de dienst Ticketing, het Cercle secretariaat en de Cercle Fanshop uitzonderlijk gesloten.

Donderdag 29 oktober zijn Ticketing en het Cercle secretariaat uiteraard opnieuw bereikbaar, wie een item nodig heeft uit de Cercle Fanshop kan 24/7 terecht op cerclebruggeshop.be 

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!