koop tickets online

Trainingsschema 13-17 mei

De groen-zwarte troepen gaan een drukke slotweek tegemoet: dinsdagavond al staat met de komst van Moeskroen de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen op het programma, terwijl Cercle Brugge vrijdag naar KV Kortrijk trekt. Raadpleeg hier het trainingsschema voor deze week:

Cerle Brugge KSV
  • Maandag: 16u
  • Dinsdag om 20u30: Cercle Brugge-Moeskroen
  • Woensdag: 16u
  • Donderdag: 16u
  • Vrijdag om 20u30: KV Kortrijk-Cercle Brugge

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Ons trainingsprogramma in aanloop naar de komst van Antwerp!

Na de thuiskomst van de winterstage in Malta hernemen spelers en staf op dinsdag de trainingen in aanloop naar Cercle Brugge-Antwerp van aankomende zondag. Benieuwd naar het trainingsschema voor deze week? Bekijk het hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle is klaar voor 2020!

Na een succesvolle winterstage in Malta zette Cercle Brugge zaterdagavond rond 22u30 terug voet op Belgische bodem. 8 dagen lang bereidde Groen-Zwart er op het eiland in de Middellandse zee de 9 aankomende finales in de Jupiler Pro League in optimale omstandigheden voor. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Klaar voor de oefenpot tegen FC Augsburg!

Een heerlijke zonnige dag vandaag in Malta: spelers & staf werden iets later op het ontbijt verwacht gezien de ochtendtraining pas om 10u45 stond ingepland. Op die eerste trainingssessie nam zoals steeds physical coach Alexander Storck de gebruikelijke opwarming voor zijn rekening.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Verslag van de 5e stagedag

Nadat de spelers op dinsdag genoten van een vrije namiddag, - voor wie wou werd een historische stadstocht voorzien, verzamelden de spelers woensdagmorgen vroeg opnieuw op het trainingsveld. Om 9u reed de spelersbus het oefencomplex op, waarna physical coach Alexander Storck de spelers meteen klaarstoomde met een interactieve warming-up.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag van de derde stagedag

In een aangenaam zonnetje en zo'n 14 graden, al was er ook een strakke wind van de partij, trapten de spelers deze morgen de derde stagedag op gang. Na een ochtendsessie waar voornamelijk de nadruk lag op afwerkingsoefeningen, wordt er deze namiddag nogmaals getraind. Bekijk hier een fotoverslag!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!