koop tickets online

Update oefenprogramma: ticketinfo voorbereidingswedstrijden

De voorbereiding op het nieuwe seizoen is deze week van start gegaan met de hervatting van de groepstrainingen. Ook de eerste oefenwedstrijden werden intussen ingepland. We geven jullie hieronder graag een update van het volledige oefenprogramma: 

Cerle Brugge KSV

Woensdag 26 juni om 19u: RWDM-Cercle Brugge (Molenbeek)

De oefencampagne trapt Cercle Brugge op gang in Molenbeek. In het Edmond Machtensstadion zal RWDM op woensdag 26 juni worden partij gegeven. Supporters die de eerste oefenpot van coach Mercadal wensen bij te wonen, kunnen tickets aan de deur aankopen op de wedstrijddag zelf. Tickets kosten €10; jeugd -12 betaalt €5.

Zaterdag 29 juni om 19u: Cercle Brugge-KV Oostende (te Damme)

Naar goede traditie komt Cercle Brugge ook in de voorbereiding op 2019-2020 op bezoek in Damme. Op zaterdag 29 juni zal om 19u tegen KV Oostende worden gevoetbald. Tickets zijn beschikbaar aan €10.

Woensdag 3 juli om 19u: Cercle Brugge-Zulte Waregem (te Lichtervelde)

Op woensdag 3 juli neemt Cercle Brugge het in de derde oefenpot op tegen Zulte Waregem. De match zal worden afgewerkt op de terreinen van KFC Lichtervelde. Tickets zijn op de wedstrijddag aan de ingang beschikbaar aan €10.

Zaterdag 6 juli om 19u: Cercle Brugge-AS Monaco (te Roeselare)

Op zaterdag 6 juli wordt de traditionele galawedstrijd afgewerkt. De tegenstander wordt niemand minder dan AS Monaco. Wegens werken aan het hoofdveld van het Jan Breydelstadion kan de galawedstrijd niet plaatsvinden in Brugge. In de zoektocht naar een geschikte locatie wordt geopteerd om de match te laten plaatsvinden op Schiervelde, de thuishaven van KSV Roeselare.

Cercle Brugge abonnees kunnen de wedstrijd gratis bijwonen. Gezien abonnementskaarten niet kunnen worden ingescand op Schiervelde, is het belangrijk dat abonnees voor zaterdagmiddag 6 juli om 12u een gratis ticket komen afhalen op het Cercle secretariaat. Een ticket zal verkrijgbaar zijn op vertoon van het abonnement voor seizoen 2019-2020.

Supporters zonder abonnement kunnen voor de galawedstrijd zowel in voorverkoop in Brugge (vanaf 17 juni) als op de wedstrijddag zelf (vanaf 18u) in Roeselare tickets aankopen. Volwassenen betalen €10, jeugd -12 jaar betaalt €5.

Cerle Brugge KSV

Zaterdag 13 juli om 18u30: Cercle Brugge-RC Lens in Heist

Na de stage in Hoenderloo zal Cercle Brugge op zaterdag 13 juli oefenen tegen RC Lens. De wedstrijd zal worden afgewerkt in het stadion "De Taeye" van KFC Heist.

Vrijdag 19 juli om 18u30: AJ Auxerre-Cercle Brugge

Op vrijdag 19 juli trekt Cercle Brugge naar het Stade Abbé Deschamps, waar het om 18u30 AJ Auxerre zal partij geven. 
 

In de loop van de komende dagen zal nog één extra oefenwedstrijd aan deze lijst worden toegevoegd.

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Verleng voor 7 juli jouw abonnement op Cercle!

Nog tot en met zondag 7 juli, tot en met de Fandag, kan je als abonnee nog jouw vertrouwde abonnementsplaats voor seizoen 2019-2020 op Cercle Brugge verlengen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reactie van coach Mercadal na #RWDCer

Net na het affluiten van RWDM-Cercle Brugge gaf coach Mercadal zijn mening over de eerste oefenpot van Cercle Brugge. Bekijk de reactie van onze coach hieronder:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag RWDM-Cercle Brugge

Woensdagavond werkte Cercle Brugge z'n eerste oefenmatch af in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. 0-0 werd de einduitslag tegen RWDM. Vind hieronder een fotoverslag terug!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle opent oefencampagne met 0-0 gelijkspel op RWDM

Woensdagavond trapte Cercle Brugge de oefencampagne in voorbereiding op seizoen 2019-2020 op gang. In het befaamde Edmond Machtensstadion werd RWDM als tegenstander partij gegeven. Na een tropische pot voetbal eindigde de match identiek zoals hij begon, met een 0-0 gelijkspel.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ons nieuwe awayshirt is er!

Na ons homeshirt gisteren, is het vandaag tijd om ons awayshirt voor seizoen 2019-2020 aan jullie voor te stellen! Welk typisch Brugs accent herkennen jullie in onze uitshirts ;) ?

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!