koop tickets online

Update uit de ziekenboeg voor Waasland Beveren-Cercle Brugge

Naast de gebruikelijke voorbeschouwing van coach Laurent Guyot bracht de groen-zwarte oefenmeester ook duidelijkheid omtrent een aantal blessures:

Cerle Brugge KSV

•    Jérémy Taravel is niet voldoende hersteld na zijn voetblessure die hem al het volledige seizoen achtervolgt. Jérémy werkt daarom de komende dagen intensief verder aan zijn comeback, die binnen een tweetal weken kan worden verwacht.

•    Benjamin Lambot revalideert gunstig van de ingreep die hij onderging na zijn hamstringblessure. Onze captain wordt voor begin april niet terug op het veld verwacht.

•    De revalidatie van Nabil Alioui verloopt gunstig. We verwachten de Franse aanvaller dan ook begin februari terug op het trainingsveld.

•    Ten slotte is ook Pierre Nguinda op de terugweg. Hij wordt midden februari opnieuw bij het team verwacht.
 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
In het spoor van Taravel en De Belder op stage in Hoenderloo

Tussen de twee trainingen van dinsdag door maakten Taravel & De Belder onderstaand filmpje ... ;)

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Maak zo meteen LIVE kennis met onze nieuwe hoofdtrainer!

Woensdagavond maakt Cercle Brugge z’n nieuwe hoofdtrainer bekend. Na de aanstelling zal onze coach zich via Facebook Live rond 19u45 ook voorstellen aan de supporters.

En jij kan vanavond als eerste een vraag stellen aan onze nieuwe trainer. Heb jij al een vraag in petto? Stel jouw vraag dan hieronder en wie weet zal onze coach jou vanavond van een antwoord voorzien!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jérémy Taravel verlengt bij Cercle!

Jérémy Taravel verlengde z’n contract bij Cercle Brugge met twee bijkomende seizoenen. De 32-jarige Franse verdediger, in 2017 aangekomen bij Groen-Zwart, gaat zo z’n 3e voetbaljaargang in bij de Vereniging.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Doelpuntenmaker Nabil Alioui uitgeschakeld met Frankrijk op het WK U20 in Polen.

Nabil Alioui is er met Frankrijk niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de kwartfinales van het Wereldkampioenschap U20 in Polen. In de 1/8ste finales van het tornooi verloor Frankrijk nipt van de Verenigde Staten met 2-3.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!