koop tickets online

Veilig en coronaproof naar Cercle-STVV

Maandagavond sluit Cercle Brugge speeldag 6 van de Jupiler Pro League af met een thuiswedstrijd tegen Sint Truiden. De partij tegen de Kanaries wordt om 20u45 afgetrapt, maar uitkijken doen we uiteraard naar de terugkeer van onze fans naar het Jan Breydelstadion. Omdat we er alles aan willen doen om jullie veilig en coronaproof volgens de geldende maatregelen te ontvangen, werkte Cercle de voorbije weken aan een hygiëne- en circulatieplan. 

Drie hoofdmaatregelen:

 1. Het dragen van een mondmasker is voor iedereen verplicht voor, tijdens en na de wedstrijd en dat vanaf het moment wanneer je toekomt in het stadion en dat tot je vertrek. Deze regel geldt echt voor iedereen: ook voor -12 jarigen dus. Geen mondmasker = geen toegang.
   
 2. Respect voor social distance: hou zoveel mogelijk afstand van elkaar en respecteer de anderhalve meter regel. Vermijd zoveel mogelijk contact met mensen die niet tot jouw bubbel behoren.
   
 3. Ontsmet je handen! Aan alle ingangen en toiletten wordt er handontsmetting voorzien. Vooraleer je het stadion en de tribune betreedt, zal je ook worden verplicht om je handen te ontsmetten.
   

Bijkomende maatregelen:

 • Elke supporter krijgt een specifiek tijdslot waarin hij/zij samen met zijn bubbel zich in het stadion moet aanmelden. We vragen onze fans om deze timing te respecteren om zo de praktische doorloop en de wedstrijdorganisatie zo vlot mogelijk te houden.
Tijdstip Ingang Tribunes
19u15 tot 20u00 West (via Lange Molenstraat) West-boven
19u15 tot 20u00 Noord (via Olympialaan) Noord-beneden
19u15 tot 20u00 Oost (via Koning Leopold III-laan) Oost-beneden
20u00 tot 20u45 West (via Lange Molenstraat) West-beneden
20u00 tot 20u45 Noord (via Olympialaan) Noord-boven
20u00 tot 20u45 Oost (via Koning Leopold III-laan) Oost-boven

 

 • Bij het binnenkomen van het stadion moet elke bubbel onmiddellijk gaan plaatsnemen in de juiste tribune en op de juiste zitplaats.
  Groene bol: toegelaten zitplaats
  Rode bol: niet-toegelaten zitplaats
   
 • Nadat je samen met je bubbel in het stadion hebt plaatsgenomen, krijgt de bubbelverantwoordelijke van een steward aan de ingang van het tribunevak een cateringbandje. Hij/zij kan met dit bandje achter drank en/of eten gaan. Zonder bandje = geen drank en/of eten.
  • Het consumeren van drank en eten is enkel toegelaten in jouw bubbel en op jouw zitplaats in de tribune.
    
  • Alle drank- en eetstanden in het stadion sluiten 15 minuten voor het einde van de wedstrijd (=22u15).
    
  • Catering moet worden betaald met de Cashless Payment abonnementskaart. Breng dus zeker ook jouw abonnementskaart mee!
    
  • Er worden voldoende oplaadpunten voor Cashless Payment voorzien, maar we vragen onze fans om zoveel als mogelijk hun abonnementskaart (betaalkaart) op voorhand op te laden om wachtrijen te vermijden.
    
 • Toiletbezoek is toegelaten voor telkens maximaal 2 personen uit een bubbel.
   
 • Supporteren voor Cercle moet uiteraard, maar wel vanop jouw plaats en met je mondmasker aan.
   
 • Na de wedstrijd vragen we onze supporters om te blijven zitten op hun plaatsen tot een steward een signaal geeft om te vertrekken. 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Dino Hotic is jullie Man of the Match na Cercle-STVV!

Jullie stemmen zijn geteld! Dino Hotic werd verkozen tot Man of the Match na Cercle Brugge-STVV. Doelpuntenmaker Hotic was alomtegenwoordig tijdens de partij en haalde het met 54% van de stemmen voor Harisson Marcelin (12,45%) en Robbe Decostere (11,2%).

Goed nieuws is er ook voor supporter Francis Soulliaert! Francis nam deel aan de wedstrijd en werd als winnaar van Hotic' wedstrijdshirt uitgeloot! 

Proficiat Dino & Francis!

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Onze voorbereiding op de Brugse derby!

Na de overwinning tegen STVV genoten de spelers op dinsdag nog van een dagje rust, maar sinds woensdag is er opnieuw trainingsactiviteit op Jan Breydel. Zondag staat namelijk de Brugse derby op het programma en hoe Groen-Zwart die wedstrijd voorbereidt, vind je hier terug met het trainingschema!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Videoreacties na Cercle-STVV van Clement en Decostere

Na de winstpartij tegen de Kanaries verzamelden we reacties op de persconferentie bij coach Paul Clement en rechtsachter Robbe Decostere. Bekijk hier wat het duo te zeggen had!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cercle demonstreert in 3-0 thuiszege

Voor het eerst sinds 1 maart (de 1-0 overwinning tegen AA Gent) mochten er terug supporters op de tribune zitten bij een thuiswedstrijd van Cercle en die werden vooral in de eerste helft verwend. In een hele sterke eerste periode legde groen-zwart de basis voor de tweede thuisoverwinning van het seizoen. Hotic en Ugbo zorgden voor de verdiende 2-0 aan de rust. De tweede helft verliep evenwichtiger, maar de thuiszege kwam nooit echt in gevaar. In de absolute slotfase dikte Vitinho nog aan tot de verdiende 3-0.

Coach Clement had voor het eerst een plek in de basis voorzien voor Marcelin en Kanouté. Ueda en Omolo verdwenen daarom naar de bank. Velkovski verving op linksachter de geblesseerde Corryn en ook Hazard keerde terug in de basis ten koste van Vanhoutte. Een sterk gewijzigde basiself dus, maar die hadden geen moeite om elkaar op het veld te vinden. Na een snel genomen vrije trap verscheen Musaba al na twee minuten alleen voor Steppe, maar die bracht redding met een knappe voetveeg. Musaba begon daarna aan een festival van rushes voorbij zijn rechtstreekse tegenstander en vuurde vanuit een schuine hoek op Steppe. Marcelin leek Cercle vroeg op voorsprong te zetten, maar de VAR greep in en keurde het doelpunt af omwille van handsspel. De Kanaries konden enkel met overtredingen Cercle afstoppen en slikten dan ook al 3 gele kaarten in de eerste helft. Iets over halfweg opende Cercle verdiend de score. Velkovski kon Hotic (vandaag vooral in een centrale rol) bereiken aan de rand van zestien en Dino schoof de bal rustig in de verre hoek. Mmaee hielp Cercle enkele minuten later een handje door een onhandige ingreep op de doorgebroken Ugbo. De jarige Ugbo nam het cadeau in dank aan en liet Steppe kansloos vanop de stip. De bezoekers konden enkel vanop stilstaande fases voor wat dreiging zorgen, maar Buatu knalde naast.

Cercle ging meteen na de rust op zoek naar de geruststellende 3-0. Hoggas loodste Ugbo door de Truiense buitenspelval, maar onze aanvaller knalde op de paal. Kanouté ging zijn kans vanop afstand, maar trapte naast. Hotic teisterde ook nog de vuisten van Steppe. Na een uur moest Cercle wat gas terugnemen. Lee was de bedrijvigste man bij de bezoekers. Zijn eerste poging ging nipt naast, zijn tweede raakte de lat. Cercle kreeg na die waarschuwing terug wat meer grip op de wedstrijd en kwam in het laatste kwartier niet meer in de problemen. Groen-zwart hield de controle over de wedstrijd en via Decostere (kopbal) en Hazard (hard schot over) kon er ook nog eens tegen geprikt worden. Het was uiteindelijk de ingevallen Vitinho die de kroon op het werk zette met een knappe afstandspegel. Na twee nederlagen op rij kon Cercle dus terug aanknopen met de overwinning. Cercle kan zo met vertrouwen (maar zonder de geelgeschorste Omolo) naar de derby van komende zondag toeleven.


Opstelling Cercle: Didillon – Decostere, Marcelin, Bates, Velkovski – Kanouté (62’ Omolo), Hoggas, Hotic (82’ Viti-nho) – Musaba (76’ Vanhoutte), Ugbo en Hazard.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!