koop tickets online
nl fr en

Velkovski, Hotic & Ueda vertrokken op interland

Komend weekend geen voetbal in de Jupiler Pro League: het is interlandbreak en Cercle kreeg daarvoor de voorbije week 3 oproepingsbrieven in de bus. Hieronder een overzicht:

Dimitar Velkovski werd voor het eerst opgeroepen voor de nationale ploeg van Bulgarije. In het kader van de EK-kwalificaties neemt Velkovski het donderdagavond op tegen Hongarije. Volgende zondag en woensdag staat er Nations League voetbal op het programma voor de Bulgaren. Velkovski en co nemen het dan op tegen Finland en Wales.

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

Ook voor Dino Hotic staan er een EK-kwalificatiewedstrijd op het programma. Donderdagavond neemt hij het met Bosnë op tegen Noord-Ierland. In het kader van de Nations League spelen de Bosniërs zondag tegen Nederland en volgende woensdag in en tegen Polen.

Voor Naomichi Ueda geen verre verplaatsing naar Japan maar wel naar Nederland: daar slaat de Japanse nationale ploeg voor twee oefeninterlands z'n tenten op. Vrijdag nemen de Japanners het op tegen Kameroen, dinsdag wacht vervolgens Ivoorkust.

Cerle Brugge KSV

Cercle wenst al z'n internationals veel succes toe!


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Dimitar Velkovski!

Dimitar Velkovski is jarig! Onze Bulgaarse verdediger viert vandaag z'n 27ste verjaardag.

Proficiat, Dimitar!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Interlandverplichtingen voor Christiaan Ravych, Emilio Kehrer en Dimitar Velkovski!

Terwijl alle ogen gericht zijn op de start van het wereldkampioenschap voetbal - de openingswedstrijd tussen gastland Qatar en Ecuador wordt komende zondag afgetrapt, zijn deze week buiten het WK om met Christiaan Ravych, Emilio Kehrer en Dimitar Velkovski ook drie Cerclespelers actief met hun land.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Win hier het hattrick-shirt van Dino Hotic!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Dino Hotic!

Dino Hotic is jarig! Onze creatieve middenvelder viert vandaag z'n 27ste verjaardag. 

Proficiat, Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Hotic & Daland opnieuw in het Team of the Week!

Dino Hotic werd voor de derde keer op rij opgenomen in het Team of the Week van Eleven Sports en Sport/Voetbalmagazine, waar we ook Jesper Daland terugvinden. Voor de Noorse jeugdinternational al de vijfde (!) keer dit seizoen!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!