koop tickets online

Verslag van de 5e stagedag

Nadat de spelers op dinsdag genoten van een vrije namiddag, - voor wie wou werd een historische stadstocht voorzien, verzamelden de spelers woensdagmorgen vroeg opnieuw op het trainingsveld. Om 9u reed de spelersbus het oefencomplex op, waarna physical coach Alexander Storck de spelers meteen klaarstoomde met een interactieve warming-up.

Voor Dino Hotic werd het zijn eerste groepstraining. De kwikke aanvaller werkte dinsdagavond nog individueel een fysieke trainingssessie af vooraleer hij op woensdag met z'n ploegmaats kon kennismaken. Hotic liet zich op training meteen ook opmerken met enkele mooie bewegingen en dito afwerkingen. Ook de overige spelers waren gretig: tijdens een afwerkingsoefening waarbij de bal door middel van een obstakel in het doel moest worden getrapt, zat de precisie er goed in.

Cerle Brugge KSV

Na de opwarming nam keepertrainer Dany Verlinden de groen-zwarte doelwachters bij zich terwijl de spelers onder leiding van Bernd Storck en Andreas Patz een obstakelparcours afwerkten. Vervolgens werd de groep in twee gesplit om wedstrijdvormen in verschillende hoedanigheden af te werken. De ochtendsessie werd afgesloten met nog wat loopoefeningen.

In de namiddag werd de spelersgroep opnieuw in twee groepen onderverdeeld voor een indoorsessie in de fitness. Terwijl groep 1 om 15u45 koers zette richting stadion, was één uur later pas het geval voor groep 2. Moe maar voldaan, en na een deugddoende douche, schoven de spelers hierna aan het buffet aan.

Een fotoreportage van vandaag:

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Onze voorbereiding op de komst van Antwerp

Zondag ontvangt Cercle Brugge kersvers bekerwinnaar Antwerp in Jan Breydel voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Die match wordt om 13u30 achter gesloten deuren afgewerkt. Bekijk hieronder onze voorbereidende trainingsweek!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Nieuwe Kappa trainingsoutfits

Sinds deze week trainen de spelers in de gloednieuwe Kappa trainingscollectie voor dit seizoen. Nadat de technische staf vorige week al de nieuwe set aantrok, was het deze week dus de beurt aan de spelers om 'in het nieuw' aan de trainingsweek te beginnen.

De trainingscollectie zal binnenkort ook beschikbaar zijn in de fanshop!

Die trainingen blijven de komende weken wegens het coronavirus nog steeds gesloten voor de supporters. Via cerclebrugge.be en de sociale mediakanalen van Groen-Zwart houden we jullie wel dagelijks op de hoogte van het reilen en zeilen binnen Cercle!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Trainingsweek: start!

Maandagnamiddag werd de trainingsweek op gang getrapt met een namiddagsessie in volle zon. Om 15u30 verzamelden de spelers op het trainingsveld, waar na de opwarming oefeningen op passing en wedstrijdvormen centraal stonden. Tussen de oefeningen door werd ook de fysieke conditie onder handen genomen. Bekijk hieronder een fotoverslag!


 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Welkom bij de Cerclefamilie, Consea!

Het logo van de immo-, verzekerings- en beleggingsmakelaar Consea, met twee kantoren in Aalter en Maldegem, zal al zeker de komende twee seizoenen op het shirt van Cercle prijken. Om onze kersverse partner aan jullie voor te stellen, hebben we onderstaande video in petto!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Coach Paul Clement leidt eerste groepstraining

Nadat coach Paul Clement zaterdag al de oefenmatch tussen Zulte Waregem en Cercle Brugge bijwoonde, was het maandag tijd voor het echte werk: de eerste groepstraining. Om klokslag 12u werd verzamelen geblazen op Jan Breydel voor de lunch en aansluitende meeting. Om 13u30 werd de eerste training op gang getrapt. Onmiddellijk ook een pittige training: zo'n anderhalf uur lang stonden de spelers op het veld.

Dinsdag staan er twee trainingen op het programma. Wegens de geldende coronarichtlijnen vinden alle trainingen plaats achter gesloten deuren.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!