koop tickets online

[VIDEO] Medische testen Jesper Daland

Alle spelers werden donderdag en vrijdag medisch en fysiek getest voor het nieuwe seizoen, ook dus nieuwkomer Jesper Daland. De Noor kwam woensdagavond aan in België en kijkt vooral uit naar maandag, wanneer de groepstrainingen starten. Bekijk hieronder een videofragment!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Reacties van Vanderhaeghe, Miangue, Van Der Bruggen en Daland na de eerste trainingsweek

Zaterdagmorgen stond er een open training op het programma op de terreinen van KDC Ruddervoorde. Zo'n 200 supporters waren aanwezig. Coach Yves Vanderhaeghe, middenvelder Hannes Van Der Bruggen en nieuwkomers Jesper Daland en Senna Miangue gaven na afloop een reactie over de eerste trainingsweek!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Meer dan 2000 supporters kochten al een abonnement!

Na iets meer dan drie weken abonnementenverkoop staat de teller ondertussen op 2000 verkochte abonnementen. 30% van de abonnees kocht z'n abonnement bovendien online. De Cerclefans hebben duidelijk zin in het nieuwe seizoen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Cerclespelers krijgen reanimatiecursus

Donderdag werd een eerste van in totaal vier sessies reanimatie, hartmassage en defibrillatie aan de spelers en medewerkers van Cercle gegeven. Met de cursus wil Groen-Zwart bewustwording genereren over wat je precies moet doen bij hartfalen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Schrijf je nu in voor de open training in Ruddervoorde!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Kom zaterdag naar de open training in Ruddervoorde

Nu zaterdag 19 juni werkt Cercle een open training af op de terreinen van KDC Ruddervoorde. De training gaat om 11h van start. Supporters kunnen die trainingsmatch gratis bijwonen na een verplichte inschrijving vooraf.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!