koop tickets online

[VIDEO] Op naar Genk!

Nog enkele uren te gaan vooraleer de bal rolt in Genk-Cercle Brugge. De heenmatch, die herinneren we ons nog. Tijd om te reageren!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
[VIDEO] Het eerste interview met Silvère Ganvoula

Voor Silvère Ganvoula is het menens: de nieuwe Cerclespits wil zoveel mogelijk speelminuten verzamelen bij Cercle en doelpunten scoren. De Congolese international is er dan ook op gebrand om de positieve lijn van de voorbije weken verder te zetten. Hoe we dat weten? Dat vertelde Ganvoula ons net na z'n contractondertekening!

Bekijk hieronder een eerste interview met Silvère Ganvoula:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[VIDEO] Herbeleef hier de 3-1 overwinning tegen Zulte Waregem!

Met een 3-1 overwinning tegen Zulte Waregem zet Cercle z'n steile opmars in het klassement genadeloos voort. Met 7 overwinning uit de laatste 8 wedstrijden is Cercle opgeklommen tot een knappe 10e plaats. Bekijk hieronder de hoogtepunten én alle doelpunten uit het duel tegen Essevee!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[VIDEO] Bekijk hier de hoogtepunten na de overwinning tegen Eupen (0-2)

Na de mooie 0-2 overwinning op bezoek bij KAS Eupen pakte Cercle de voorbije weken een knappe 18/21 in de Jupiler Pro League. Bekijk hieronder de hoogtepunten van de partij:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[VIDEO] Kijk hier naar de hoogtepunten uit de Derbywinst!

We krijgen er maar geen genoeg van: zondag won Cercle de Brugse derby tegen Club Brugge met een overtuigende 2-0. Cercle is de ploeg van 't stad! Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[VIDEO] De persconferentie na de derbywinst

Na de 2-0 winst in de Brugse derby verzamelden coaches Thalhammer en Clement in de perszaal voor de gebruikelijke persconferentie. Bekijk hieronder wat er werd verteld!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!