LIVE: Cercle Brugge-Waasland Beveren
koop tickets online

Voorbeschouwing en selectie voor Lokeren-Cercle Brugge

Zondagavond sluit Cercle Brugge de reguliere competitie af met een uitwedstrijd bij Lokeren. Daags voor die confrontatie blikt coach Laurent Guyot zoals gebruikelijk vooruit naar het treffen: 

Coach, we blikken eerst even terug naar de wedstrijd tegen Standard vorige week:


“Het is duidelijk dat ik niet kan tevreden zijn over de manier waarop wij de match aanvatten. Ik vergelijk de mentaliteit in de eerste helft met de mentaliteit die mijn spelers hadden op Moeskroen. In de rust heb ik bewust niets gezegd over de eerste helft, maar enkel over de 2de helft gesproken. Uiteindelijk hebben wij dan een betere 2de helft gespeeld en dan zie je toch dat er iets mogelijk is met deze groep als de mentaliteit goed zit.”

Cerle Brugge KSV

Nog één match tot Play Off 2 begint.

“Inderdaad. Op deze laatste match van de reguliere competitie spelen we tegen Lokeren die alles op alles zal zetten om deze match voor hun supporters te winnen. Ons doel is om naast het resultaat ook te kijken welke spelers mentaal klaar zijn om te beginnen aan de Play Offs.“

De laatste weken zagen we enkele jonge spelers debuteren uit de eigen Cercle jeugd. Wat vind jij van de prestaties van Robbe (Decostere) en Olivier (Deman)?

“Robbe is al enige tijd aan het meetrainen met ons en op Kortrijk heeft hij eens het verschil gezien tussen trainen met de A-kern en spelen met de A-kern. Ik denk dat deze invalbeurt hem ook veel heeft bijgeleerd.

Olivier is nog niet zo lang te vinden op onze trainingen maar toont telkens weer een positieve ingesteldheid en dat vind ik belangrijk voor een speler. Olivier konden we dus zeker gebruiken in de match tegen Standard. Tevens ook weer een ervaring die hem zal helpen in zijn ontwikkeling als voetballer.”

Nieuws te melden uit de ziekenboeg?

Geen verrassingen: Guevin Tormin en Kylian Hazard zijn nog geblesseerd en raken bijgevolg niet fit voor het treffen van zondag op Lokeren.

De selectie:

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Ons maximum geven om de fans te geven wat ze verdienen“

Zondag is het zover. Om 14u30 neemt Groen-Zwart het dan op tegen Blauw-Zwart. De match belooft alvast een echte kraker te worden, coach Guyot blikt dan ook overtuigend vooruit naar wat ongetwijfeld dé wedstrijd van het seizoen zal worden. Welkom bij de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De voorbeschouwing voor Moeskroen-Cercle Brugge

Zondagavond trekt Cercle Brugge naar ploeg in vorm Moeskroen voor de 26e speeldag uit de Jupiler Pro League. Naar wekelijkse traditie blikt coach Guyot daags voor het treffen vooruit naar de wedstrijd. Welkom bij de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Laurent Guyot: “Zondag wacht ons een superuitdaging, maar hiervoor doen we het“

Zondagavond sluiten Cercle Brugge en Racing Genk speeldag 8 in de Jupiler Pro League af. Daags voor deze wedstrijd blikt Laurent Guyot vooruit naar het treffen tussen beide teams. Lees hier de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De 18-koppige selectie voor Cercle Brugge - Beerschot Wilrijk

Zonet maakte coach Laurent Guyot zijn 18-koppige selectie bekend voor het bekertreffen van woensdagavond tegen Beerschot Wilrijk. Ontdek hieronder welke spelers in actie komen tijdens onze eerste wedstrijd in de Croky Cup!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
José Jeunechamps: “We gaan geen vriendschappelijke wedstrijd tegemoet: we moeten er vol voor gaan.“

Zaterdagavond trekt Cercle Brugge naar de Freethiel waar om 20u Waasland Beveren wacht. Benieuwd naar de vooruitblik van coach José Jeunechamps? Lees ‘m hieronder!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!