koop tickets online

Voorbeschouwing en selectie voor Lokeren-Cercle Brugge

Zondagavond sluit Cercle Brugge de reguliere competitie af met een uitwedstrijd bij Lokeren. Daags voor die confrontatie blikt coach Laurent Guyot zoals gebruikelijk vooruit naar het treffen: 

Coach, we blikken eerst even terug naar de wedstrijd tegen Standard vorige week:


“Het is duidelijk dat ik niet kan tevreden zijn over de manier waarop wij de match aanvatten. Ik vergelijk de mentaliteit in de eerste helft met de mentaliteit die mijn spelers hadden op Moeskroen. In de rust heb ik bewust niets gezegd over de eerste helft, maar enkel over de 2de helft gesproken. Uiteindelijk hebben wij dan een betere 2de helft gespeeld en dan zie je toch dat er iets mogelijk is met deze groep als de mentaliteit goed zit.”

Cerle Brugge KSV

Nog één match tot Play Off 2 begint.

“Inderdaad. Op deze laatste match van de reguliere competitie spelen we tegen Lokeren die alles op alles zal zetten om deze match voor hun supporters te winnen. Ons doel is om naast het resultaat ook te kijken welke spelers mentaal klaar zijn om te beginnen aan de Play Offs.“

De laatste weken zagen we enkele jonge spelers debuteren uit de eigen Cercle jeugd. Wat vind jij van de prestaties van Robbe (Decostere) en Olivier (Deman)?

“Robbe is al enige tijd aan het meetrainen met ons en op Kortrijk heeft hij eens het verschil gezien tussen trainen met de A-kern en spelen met de A-kern. Ik denk dat deze invalbeurt hem ook veel heeft bijgeleerd.

Olivier is nog niet zo lang te vinden op onze trainingen maar toont telkens weer een positieve ingesteldheid en dat vind ik belangrijk voor een speler. Olivier konden we dus zeker gebruiken in de match tegen Standard. Tevens ook weer een ervaring die hem zal helpen in zijn ontwikkeling als voetballer.”

Nieuws te melden uit de ziekenboeg?

Geen verrassingen: Guevin Tormin en Kylian Hazard zijn nog geblesseerd en raken bijgevolg niet fit voor het treffen van zondag op Lokeren.

De selectie:

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CLUCER | De voorbeschouwing van coach Storck

Op naar de derby! Benieuwd naar wat onze coach Bernd Storck deze week in zijn voorbeschouwing te vertellen had? Bekijk het hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | "Deze kans moeten we grijpen!"

Op de wekelijkse persbabbel van Bernd Storck blikte onze coach positief & ambitieus vooruit naar Moeskroen-Cercle Brugge! Benieuwd naar wat hij te zeggen had? Bekijk dan hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERKVM | "More than a final"

Zaterdagavond om 20u staat de cruciale wedstrijd tegen KV Mechelen op het programma. Benieuwd naar wat onze coach Bernd Storck over de partij te zeggen heeft? Bekijk dan hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#EUPCER | Check hier de voorbeschouwing

Twee hoofdtopics kwamen tijdens de voorbeschouwende persconferentie van coach Bernd Storck deze week aan bod: de onverdiende nederlaag tegen Anderlecht en een sportieve vooruitblik naar het zaterdagtreffen in de Oostkantons tegen Eupen. Bekijk hieronder de voorbeschouwing!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERAND | De voorbeschouwing van Bernd Storck

Zoals dat gebruikelijk is stond Bernd Storck ook deze week de pers, in aanloop naar Cercle Brugge-Anderlecht, te woord. Wat onze coach zoal te zeggen had? Dat bekijk je hieronder!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!