koop tickets online
nl fr en

Warleson in het 'Topelftal' van Het Laatste Nieuws!

In het 'Topelftal' van Het Laatste Nieuws is deze week opnieuw een plaats weggelegd voor een Cerclespeler: doelman Warleson. Nadat de Braziliaanse doelman na Cercle-Genk al het Team of the Week van Eleven Sports & Sport/Voetbalmagazine haalde, is dit dus de tweede keer op korte termijn dat z'n prestaties niet onopgemerkt voorbij gaan.

Het volledige 'Topelftal' van HLN: Warleson (Cercle Brugge) - Reynolds (KV Kortrijk), Al-Dakhil (Sint-Truiden), Torunarigha (AA Gent), Bauer (Sint-Truiden), Skov Olsen (Club Brugge), Morioka (Charleroi), De Sart (AA Gent), Tissoudali (AA Gent), Hayashi (Sint-Truiden) & Messaoudi (KV Kortrijk).

Proficiat, Warleson!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag, Warleson!

Een mooie dag vandaag voor Warleson Oliveira! Onze Braziliaanse doelman viert zijn 26ste verjaardag.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
KVK Westhoek wint de Beker voor Duiveltjes 2021-2022!

KVK Westhoek is dit seizoen de winnaar van de Beker voor Duiveltjes West-Vlaanderen 2021-2022. In de spannende finalewedstrijd haalde Westhoek het met 4-3 van Varsenare.

Proficiat aan de winnaars!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Overeenkomst met Kylian Hazard wordt per 30/06 beëindigd

Cercle Brugge bevestigt dat de overeenkomst met Kylian Hazard per 30 juni 2022 wordt beëindigd.

Kylian Hazard (26) plaatste in 2019 z’n handtekening onder een contract tot juni 2023 bij Cercle, maar die overeenkomst zal dus vroegtijdig worden stopgezet.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met ... Shari Dewaegenaere

SHOT sprak met … Shari Dewaegenaere

“Voetbal is niet alleen een mannenzaak”

De equipe secretariaat/administratie bestaat uit een diverse groep medewerkers.  Ze bevinden zich ofwel op het Cercle-secretariaat ofwel in het business-complex “O-Forty” te Oostkamp, waar ze een modern, luchtig en zeer ruime verdieping ter hun beschikking hebben.
Regelmatig stellen we er in deze reeks eentje aan u voor.  Ditmaal werden we op het secretariaat met een brede glimlach verwelkomd door Shari, administratief medewerkster.  De kennismaking met deze praatvaardige jongedame vindt u hieronder.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Medische staf te gast in Qatar

Op uitnodiging van Aspetar, wereldwijd een topreferentie voor alles wat met sportgeneeskunde te maken heeft, was de medische staf van Cercle de voorbije week te gast in Doha, Qatar.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!