koop tickets online

Wedstrijden zonder publiek: wat nu?

Om de opmars van de omikronvariant van het coronavirus tegen te gaan besliste het Overlegcomité van de federale overheid dat voetbalwedstrijden tijdelijk zonder publiek worden afgewerkt. Veel Cerclefans hebben vragen over de gevolgen van deze beslissing. We geven hieronder een antwoord op de meest voorkomende vragen:

De genomen maatregel geldt al zeker tot 28 januari 2022. Dat betekent dat Cercle Brugge al zeker de thuiswedstrijden tegen Club Brugge (26/12/2021 om 13:30) en Zulte Waregem (23/01/2022 om 21:00) zonder supporters afwerkt.

Op vandaag weten we dat Cercle het al zeker 2 thuiswedstrijden zonder supporters zal moeten doen. We hopen uiteraard dat het bij deze 2 thuiswedstrijden zal blijven, maar dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Omdat het dus onduidelijk is welke impact deze beslissing voor de rest van het seizoen heeft, en of er mogelijks nog wedstrijden zonder publiek zullen volgen, zal Cercle op het einde van dit seizoen een compensatieregeling voorleggen aan z’n abonnees.

Cerclesupporters die een ticket kochten voor de Brugse derby kunnen dat wedstrijdticket inruilen voor een ticket voor een resterende thuiswedstrijd naar keuze (dit seizoen).

Jouw persoonlijke accountmanager zal zelf contact met je nemen in verband met de concrete afhandeling.

Bedankt, supporters!

Fans, we begrijpen jullie ontgoocheling maar al te goed. De voorbije weken en maanden werden extra maatregelen genomen om er net voor te zorgen dat voetbalstadions konden openblijven. Telkens opnieuw namen jullie de maatregelen rond het Covid Safe Ticket, de mondmaskerplicht én het positief supporteren ter harte, en daarvoor willen we jullie bedanken. We hopen jullie dan ook massaal terug te mogen verwelkomen in Jan Breydel voor de thuismatch tegen KV Oostende op 29 januari om 20:45!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
In de spotlights dankzij reclameonline.be!

Cercle Brugge is trots om Publi-FDM Group voor te stellen als nieuwe, exclusieve partner voor alles wat te maken heeft met de productie van visuele communicatiedragers en onsite communicatie zoals lichtreclame, spandoeken, signalisatie, reclameborden, vlaggen, beursmateriaal, POS, stickers… en nog zo veel meer. Het partnership tussen Publi FDM Group en Cercle Brugge beloont meteen ook alle ambassadeurs van Cercle Brugge, lees snel meer!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jouw stickerboek 2021-2022 volgeplakt? Dan maak je kans op een voucher van Holiday Suites ter...

Nog op zoek naar stickers om jouw Cercle Brugge stickeralbum te vervolledigen? Of gewoon op zoek naar een stickerboek om zelf vol te plakken? Zowel stickerboeken als stickers zijn nog steeds verkrijgbaar. Naast het feit dat iedereen die een volgeplakt stickerboek kan voorleggen een prijs wint, schenkt Holiday Suites ook een voucher ter waarde €250 aan één gelukkige winnaar! Hoe je daarop kans maakt? Dat lees je hieronder!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Beloften in het absolute slot onderuit tegen leider Genk

De beloften verloren maandagavond met 2-3 van RC Genk. De Limburgers, die aan kop staan in het klassement, scoorden de winning goal pas in minuut 95.

Een goede wedstrijd van Cercle dat niet werd beloond met een verdiend punt, zo kunnen we de partij samenvatten. Na een sterke start kwam Cercle zelfs op voorsprong via Vandemaele, maar nog voor rust kwamen de bezoekers langszij. In de tweede helft bleef een enthousiast Cercle moeilijkheden veroorzaken voor Genk, maar uiteindelijk waren het toch de bezoekers die op voorsprong kwamen na een ongelukkige owngoal. Geen reden tot paniek voor Cercle, dat zich opnieuw in de match knokte na een fantastisch doelpunt van Olivier Scholaert. Even was Cercle zelfs dicht bij de 3-2, maar de doelhout besliste daar anders over. Dat de wedstrijd zou uitdraaien op een logisch gelijkspel denk je dan, maar dat was buiten de bezoekers gerekend. Genk scoorde in de absolute slotminuut de winning goal en mocht zo de 3 punten meenemen naar Limburg.

Coach Wouter Artz: "Het is erg zuur om in de laatste minuut (onnodig) te verliezen maar dat is nu eenmaal de kracht en de kwaliteit van deze tegenstander. In dit soort wedstrijd maken details het verschil. Ik heb veel vertrouwen dat als we zo verder blijven bouwen en niet opgeven, we beloond gaan worden."

Volgende maandag (07/02 – 20:00) staat de belangrijke verplaatsing naar KV Mechelen op het programma voor onze beloftenploeg.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Serge-Philippe Raux-Yao naar Rodez AF, Kylian Hazard naar RWDM

Terwijl Serge-Philippe Raux-Yao (22) definitief naar Rodez trekt, wordt Kylian Hazard (26) uitgeleend aan RWDM.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Wolf Ackx uitgeleend aan Knokke FC

Aanvaller Wolf Ackx (19) wordt tot het einde van dit seizoen uitgeleend aan Knokke FC (Eerste Nationale).

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!