koop tickets online

Weekprogramma 16-22 september

Na de Brugse derby genieten de troepen van coach Mercadal op maandag nog van een dagje vrijaf, maar vanaf dinsdag vliegen spelers en staf er opnieuw volop in! Zaterdag trekt Groen-Zwart naar de Bosuil waar Antwerp wacht. Vind hieronder het trainingsschema terug!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
MD-3: Fotoverslag van de training

Op de open woensdagvoormiddagtraining was onze huisfotograaf aanwezig om onderstaande fotoreportage te maken:

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Trainingsprogramma 2-8 december

Zaterdag er vol tegenaan in ons eigen Jan Breydelstadion. Ontdek hier de voorbereiding op de komst van landskampioen RC Genk!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
MD-3: Road to Sclessin

Een kletsnatte donderdagtraining: terwijl Hazard opnieuw fit aan de groepstrainingen kon deelnemen volgden de zieke spelers Foster, Saadi en Gory een aangepast programma. Verwacht wordt dat alledrie de spelers morgen opnieuw aan het groepsgebeuren gaan deelnemen. Ook progressief aan het opbouwen vandaag: Lassana Coulibaly! Na een probleem aan de quadriceps stond Coulibaly enkele weken aan de kant. De medische staf verwacht dat de Malinese middenvelder volgende week volledig zal kunnen deelnemen aan de groepstrainingen.

Ontdek hieronder een volledig fotoverslag van de donderdagtraining:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Update vanop de woensdagtraining

Een drukke dag vandaag op Cercle: na de ochtendtraining werd er woensdagnamiddag een oefenwedstrijd afgewerkt tegen KMSK Deinze. Een mix van beloften en A-kern spelers kwamen in actie. Groen-Zwart won met 1-0 na een doelpunt van Olivier Scholaert in het begin van de tweede helft.

Geen Saadi, Foster of Gory vandaag op training. De aanvallers waren ziek en bleven uit voorzorg thuis. Ook Kylian Hazard kwam niet in actie. Hazard ondervond hinder aan de rug na de trainingssessie van afgelopen dinsdag. Ernstig is de blessure echter niet: verwacht wordt dat Hazard donderdag opnieuw probleemloos zal kunnen trainen.

Voor Jérémy Taravel en Dylan De Belder komt de wedstrijd op Standard sowieso te vroeg. Terwijl De Belder eerder vorige week een blessure opliep aan de adductoren, wees onderzoek nu een klein scheurtje uit. De onbeschikbaarheid van De Belder wordt zo op een 2 à 3-tal weken geschat. Taravel op zijn beurt ondergaat nog enkele medische onderzoeken om de precieze oorzaak en onbeschikbaarheid van zijn blessure te bepalen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Trainingsprogramma 25/11-01/12

Na het gelijkspel tegen Waasland Beveren trekt Cercle Brugge volgende zondag naar het Maurice Dufrasnestadion, kortweg Sclessin, voor de topmatch tegen Standard. De partij staat om 18u ingepland. Bekijk hieronder het trainingsschema voor deze week!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!