koop tickets online

Weekprogramma 16-22 september

Na de Brugse derby genieten de troepen van coach Mercadal op maandag nog van een dagje vrijaf, maar vanaf dinsdag vliegen spelers en staf er opnieuw volop in! Zaterdag trekt Groen-Zwart naar de Bosuil waar Antwerp wacht. Vind hieronder het trainingsschema terug!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Fysieke testen tijdens de woensdagtraining

Woensdag stonden er voor de spelers atletiektesten op het programma. Op de atletiekpiste 'Tom Compernolle' in Beernem verzamelden de spelers telkens in aparte groepen om zo achtereenvolgens tests uit te voeren. Tussen de verschillende disciplines door werden er ook lactaattesten afgenomen. Bekijk hieronder een uitgebreid fotoverslag!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
M-4: Fotoverslag training

De trainingsweek is volop aan de gang! Nog 4 dagen tot Cercle Brugge-Charleroi en de eerste thuiswedstrijd van Bernd Storck als hoofdcoach van Cercle Brugge. Ontdek hieronder een fotoverslag van de trainingsweek tot dusver!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Bernd Storck leidt eerste trainingen bij Cercle Brugge

Tussen de twee maandagtrainingen door stond de officiële presentatie van Bernd Storck nog op het programma, dat zag je hier al, maar ook op training werd de daad bij het woord gevoegd. Bekijk hieronder een flashfilmpje van de namiddagtraining!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Geen tijd te verliezen: coach Bernd Storck vliegt er meteen in!

Geen tijd te verliezen! Bernd Storck was onmiddellijk nadrukkelijk aanwezig tijdens zijn eerste momenten als kersverse hoofdtrainer van Cercle Brugge. Bekijk hieronder enkele foto's!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Weekprogramma 30 september-6 oktober

In de voorbereiding op Zulte Waregem-Cercle Brugge van aankomende zaterdag ziet het trainingsschema er voor deze week als volgt uit:

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!