koop tickets online

Welkom bij Cercle Brugge, Adama Traoré!

Adama Traoré is de laatste aanwinst van Cercle Brugge tijdens deze wintermercato. De Malinese middenvelder van 23 jaar wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van AS Monaco.

Traoré begon met voetballen in zijn thuisland Mali, waar hij in 2014 werd ontdekt door de Franse topploeg Lille OSC. Na onder meer een uitleenbeurt aan Moeskroen trok Traoré in de zomer van 2015 naar AS Monaco. Enkele blessures zorgden er echter voor dat Traoré in het Prinsdom nog niet kon doorbreken. Bij Cercle Brugge gaat Traoré nu op zoek naar zijn beste vorm.

Sportief directeur François Vitali : “We zijn blij om Adama Traoré vandaag bij Cercle Brugge te verwelkomen. Een mooie opportuniteit ook voor Cercle Brugge dat Traoré tot het einde van het seizoen voor ons kiest! Adama Traoré staat bekend als een groot talent waarbij we overtuigd zijn dat de Belgische Jupiler Pro League hem in staat zal stellen om zijn beste niveau terug te vinden.”

Cerle Brugge KSV

Komend weekend, voor de uitwedstrijd op SV Zulte Waregem, zal Adama Traoré nog niet speelgerechtigd zijn.

Welkom Adama!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Corentin Fiore en Stephane Omeonga verlaten Cercle Brugge

Cercle Brugge en spelers Corentin Fiore en Stephane Omeonga hebben in onderling overleg beslist om de bestaande samenwerking te beëindigen. Terwijl Omeonga met het oog op een nieuwe uitleenbeurt terugkeert naar z'n moederteam Genoa CFC, gaat ook Fiore op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging.

Cercle Brugge wenst beide spelers veel succes toe in hun verdere carrière.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dimitrios Chatziisaias naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en het Turkse Caykur Rizespor bereikten vandaag een akkoord met betrekking tot de tijdelijke overgang van verdediger Dimitrios Chatziisaias. De 27-jarige Griek wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd. Groen-Zwart bedong ook een aankoopoptie in de deal.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Marton Eppel naar Cercle Brugge

Cercle Brugge versterkt zich vandaag met aanvaller Marton Eppel. De 28-jarige Hongaar komt transfervrij over van het Kazakse Kairat Almaty en tekent een contract bij Cercle Brugge tot het einde van dit seizoen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Isaac Christie-Davies naar Cercle Brugge!

Cercle Brugge bereikte vandaag een akkoord met Liverpool FC over de uitleenbeurt van middenvelder Isaac Christie-Davies (22). Christie-Davies, een Welshman, wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Rominigue Kouamé terug naar LOSC

Cercle Brugge en Rominigue Kouamé hebben in onderling overleg beslist om de bestaande huurovereenkomst, die nog tot 30 juni 2020 liep, vroegtijdig te beëindigen. Kouamé keert nu terug naar LOSC Lille met het oog op een nieuwe sportieve uitdaging.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!