koop tickets online

Win een duoticket voor de galawedstrijd tegen AS Monaco!

Zaterdag ontvangt Groen-Zwart AS Monaco naar aanleiding van haar galawedstrijd. Wil jij deze leuke ontmoeting vanop de eerste rij bijwonen?
Deel het bericht op onze Facebookpagina, tag met wie jij graag de wedstrijd zou willen bijwonen en maak zo kans op één van de tien duotickets voor Cercle Brugge – AS Monaco!

Hoe werkt het?

 

  • Deel de Facebook-post op jouw pagina
  • Tag de persoon met wie jij graag de wedstrijd zou willen bijwonen
     

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Dit was de Fandag 2019!

Zondag kleurde het Jan Breydelstadion helemaal Groen-Zwart voor de jaarlijkse Fandag van Cercle Brugge. Was je er niet bij? Herbeleef dan hier de sfeer dankzij de fotoreportage door onze huisfotografen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Woensdagavond oefent Cercle Brugge tegen Zulte Waregem in Lichtervelde

Woensdagavond werkt Cercle Brugge z'n derde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen af. Op de terreinen van KFC Lichtervelde zal er gespeeld worden tegen Zulte Waregem. Supporters die de wedstrijd wensen bij te wonen, kunnen ter plaatse tickets aankopen aan €10. De match wordt om 19u op gang getrapt.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Spaar mee met Power en Cercle Brugge en ontvang een gratis ticket voor Cercle-Standard!

Naar jaarlijkse gewoonte zet onze trouwe partner Power samen met Cercle Brugge een grootschalige spaaractie op voor alle groen-zwarte supporters.

Neem deel aan de actie en kom op zondag 10 maart 2019 Cercle Brugge aanmoedigen tegen Standard! Elke fan die minstens 40 liter brandstof tankt in één van de deelnemende Powerstations ontvangt een voucher die recht geeft op één gratis ticket voor de match in de Noord- of Oosttribune beneden.

Vind hier alle informatie terug met betrekking hoe jij jouw voucher kan inruilen in een gratis wedstrijdticket.

De spaaractie loopt dit jaar van donderdag 17 januari tot en met vrijdag 8 maart 2019. 

 

Klik hier voor de actievoorwaarden en een lijst van de deelnemende Powerstations.

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reserveer uw diner voor Cercle Brugge-Standard de Liège!

Op zondag 10 maart staat de laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie op het programma. De komst van Standard naar het Jan Breydelstadion belooft alvast een prestigieuze wedstrijd te worden. Reserveer daarom hier jouw tafel in restauratn 'Chez Jules' en laat je voor de wedstrijd culinair verwennen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Fotoverslag Cercle Brugge-AS Monaco

Afgelopen zaterdagavond vond op Schiervelde de traditionele galawedstrijd plaats. Groen-Zwart nam het toen op tegen AS Monaco, herbeleef de wedstrijd hieronder dankzij ons ruim fotoverslag!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws per mail!