koop tickets online
nl fr en

Wolf Ackx uitgeleend aan Knokke FC

Aanvaller Wolf Ackx (19) wordt tot het einde van dit seizoen uitgeleend aan Knokke FC (Eerste Nationale).

De jonge vleugelaanvaller maakte dit seizoen z’n debuut voor Cercle in de Croky Cup-match tegen KVK Tienen (3-0) en kreeg nadien ook speelminuten in de bekermatch op KV Mechelen (2-1 na verlengingen).

Onlangs nog trok Wolf Ackx samen met Xander Martlé op trainingsstage naar AS Monaco, waar hij twee weken verbleef. Bij Knokke wordt het voor Wolf een fijn weerzien met centrale verdediger Arne Cassaert, die eerder deze maand al de tijdelijke overstap maakte.

Veel succes, Wolf!

Cerle Brugge KSV

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Hugo Siquet naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en de Duitse eersteklasser SC Freiburg vonden een akkoord met betrekking tot de tijdelijke overgang van Hugo Siquet (20). De Belgische belofte-international (8 caps), een rechtsachter, wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd, met optie op een bijkomend seizoen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Heitor verlaat Cercle Brugge

Rechtsachter Heitor Rodrigues da Fonseca (22), kortweg Heitor, verlaat Cercle Brugge en keert terug naar Brazilië.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Tarick Ximines naar Jong Cercle

De 18-jarige Jamaicaanse international Tarick Ximines tekent een contract van 2,5 seizoenen bij Cercle Brugge. Ximines, een rechtsachter, zal uitkomen voor Jong Cercle en dat van zodra alle administratieve zaken zijn afgerond.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Uitleenbeurt van Cassaert naar Virton afgerond

Arne Cassaert (21) wordt tot het einde van dit seizoen uitgeleend aan tweedeklasser Virton.

Wegens administratieve redenen liet de officiële bevestiging van de tijdelijke overgang even op zich wachten. Groen-Zwart wenst Cassaert dit seizoen alle succes toe!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dagoberto Espinoza naar Jong Cercle Brugge

De 18-jarige Dagoberto Espinoza komt dit seizoen uit voor Jong Cercle. De Mexicaanse jeugdinternational (1,81m), een middenvelder, wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van de Mexicaanse topploeg CF América.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!