koop tickets online
nl fr en

Yann Gboho naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en het Franse Stade Rennes vonden een akkoord met betrekking tot de definitieve overgang van Yann Gboho (21). De Franse aanvaller ondertekende een contract tot juni 2025 bij Cercle Brugge.

Yann Gboho kwam uit voor de jeugdreeksen van Rouen vooraleer hij in 2016 de overstap maakte naar Stade Rennes. In 2019 maakte hij er z’n profdebuut in de competitiewedstrijd tegen AS Monaco. In totaal kwam Gboho 32 keer in actie voor Rennes, waaronder ook 4 wedstrijden in de groepsfase van de UEFA Champions League. “Yann is in staat om in elke aanvallende positie achter de spitsen te spelen. Op jonge leeftijd heeft hij bovendien al aardig wat ervaring opgedaan in onder meer de Ligue 1, de UEFA Champions League en de Conference League”, aldus technisch directeur Carlos Avina.

Cerle Brugge KSV
Cerle Brugge KSV

Afgelopen seizoen volgde voor Gboho een uitleenbeurt aan het Nederlandse Vitesse. In Arnhem was hij actief in de UEFA Europa Conference League en kwam hij in totaal 30 keer in actie, scoorde hij 3 goals en gaf hij 2 assists. “We volgen Yann al een tijdje en verwachten veel van hem. De eerste keer dat ik hem aan het werk zag was tijdens Vitesse-Anderlecht in de Conference League. Tijdens die wedstrijd gaf hij een assist en liet hij zien tot wat hij allemaal in staat is. We zijn erg enthousiast om Yann nu bij Cercle te hebben”, aldus Avina.

Yann Gboho tekent een contract voor 3 seizoenen bij Cercle. Welkom, Yann!


 

Welkom Yann Gboho!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
Miron Muslic reageert op z'n contractverlenging

Miron Muslic over z'n contractverlenging, de stage in Benidorm én een vooruitblik naar de tweede seizoenshelft? Je bekijkt het hier!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Leonardo Da Silva Lopes!

Ook Leonardo Da Silva Lopes is jarig! Hij viert vandaag z'n 24ste verjaardag.

Proficiat, Leo!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag, Kévin Denkey!

Kévin Denkey is jarig! Onze spits viert vandaag z'n 22ste verjaardag.

Gelukkige verjaardag Kévin!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Miron Muslic langer bij Cercle Brugge!

Cercle Brugge heeft het contract van Miron Muslic (40) opengebroken. De Oostenrijker plaatste z’n handtekening onder een nieuwe verbintenis tot juni 2024.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Trainingsstage Benidorm: “Verder werken aan de Cercle mentaliteit”

Op de tweede stagedag in Benidorm stonden er twee trainingen op het programma. Beide sessies werden voorafgegaan door een opwarming in de fitness. Ook na de veldtrainingen konden de spelers in de gym terecht om bijkomende oefeningen te doen.

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!