koop tickets online

Yves Dabila en Lyle Foster gekwalificeerd voor de Olympische Spelen!

Fantastisch nieuws voor Yves Dabila en Lyle Foster! Beide spelers kwalificeerden zich respectievelijk met Ivoorkust en Zuid-Afrika voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Japan.

Dabila en Foster waren de voorbije weken actief op de Africa Cup U23. Dabila schopte het daarin tot de finales met Ivoorkust, maar daarin bleek uiteindelijk gastland Egypte te sterk. Ivoorkust ging na verlengingen onderuit tegen de Egyptenaren met 2-1. Leuk extraatje voor Dabila: hij werd na afloop opgenomen in het team van het tornooi!

Cerle Brugge KSV

Lyle Foster speelde met Zuid-Afrika tegen Ghana om de 3e plaats. Een wedstrijd met veel inzet, gezien de eerste 3 van het tornooi zich automatisch kwalificeerden voor de Olympische Spelen. De wedstrijd werd echter op penalty's beslecht, gezien de stand na 90 minuten voetbal op 2-2 eindigde. Foster zorgde tijdens de strafschopsessie ook voor de effectieve kwalificatie door de beslissende strafschop in doel te trappen.

Beide spelers zijn op dit moment terug in Brugge en sluiten dinsdag opnieuw bij de groepstrainingen aan.

Proficiat Yves & Lyle!


 

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
#CHACER | Dabila in 19-koppige selectie!

19 spelers vertrokken zopas, na de laatste afsluitende middagtraining op Cercle, op afzondering naar een hotel in de buurt van Charleroi. Wie na blessureleed opnieuw z'n opwachting in de selectie maakt, is Yves Dabila! Ook Alimami Gory is opnieuw helemaal fit nadat hij vorig weekend vroegtijdig naar de kant moest. Ontdek alle namen hieronder:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CHACER | "Onze verantwoordelijkheid? Er staan voor de supporters!"

Wat onze coach Bernd Storck deze week op de voorbereidende persconferentie te zeggen had, bekijk je hier! 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
MD-2: Update vanop training

De laatste rechte lijn naar Charleroi-Cercle Brugge is ingezet! Vrijdagnamiddag trekken de spelers op afzondering naar Charleroi waar in alle rust het treffen tegen de Carolo's tot in de puntjes zal worden voorbereid. Nu de trainingsweek al goed gevorderd is, kunnen we volgende stand van zaken opmaken:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reserveer nu voor Cercle Brugge-Zulte Waregem

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van 2019 nemen we het op tegen Zulte Waregem. Op zaterdag 21 december ontvangt Groen-Zwart dan Essevee om 20u in Jan Breydel. Reserveer nu jouw feestmaaltijd in Jan Breydel, net vooraleer de feestdagen van start gaan!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Test je kennis over #ChaCer en win een VIP experience tijdens #CerZwa!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!