koop tickets online

Yves Vanderhaeghe blikt vooruit naar KRC Genk-Cercle Brugge

Zondagavond trekt Cercle om 20h45 naar de Luminus Arena van KRC Genk. Op de wekelijkse persbabbel had coach Vanderhaeghe het dan ook over het duel tegen de Limburgers, maar hij blikte ook nog even terug op de bekeruitschakeling eerder deze week op Anderlecht. Bekijk hieronder de voorbeschouwing!

Gerelateerde nieuwsberichten

Cerle Brugge KSV
[VIDEO] Bekijk hier de hoogtepunten na de overwinning tegen Eupen (0-2)

Na de mooie 0-2 overwinning op bezoek bij KAS Eupen pakte Cercle de voorbije weken een knappe 18/21 in de Jupiler Pro League. Bekijk hieronder de hoogtepunten van de partij:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Coach Thalhammer blikt vooruit naar Eupen-Cercle Brugge

Na een korte winterbreak trok Cercle vorige week naar La Torre voor een stageweek onder Spaanse zon. "Een positieve ervaring", blikt coach Dominik Thalhammer daar nu op terug. "We verloren wel de oefenmatch tegen Union maar ik evalueer de stage als één geheel en daarbij hebben we de tijd kunnen nemen om onze spelstijl verder te intensifiëren. We hebben veel aandacht geschonken aan aanvallende transities en daarbij erg gelet op details", klonk het deze week op de gebruikelijke persbabbel in aanloop naar Eupen-Cercle Brugge.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[VIDEO] Kijk hier naar de hoogtepunten uit de Derbywinst!

We krijgen er maar geen genoeg van: zondag won Cercle de Brugse derby tegen Club Brugge met een overtuigende 2-0. Cercle is de ploeg van 't stad! Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
[VIDEO] De persconferentie na de derbywinst

Na de 2-0 winst in de Brugse derby verzamelden coaches Thalhammer en Clement in de perszaal voor de gebruikelijke persconferentie. Bekijk hieronder wat er werd verteld!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Merry Christmas en een fantastisch 2022!

De feestdagen staan voor de deur. De voltallige Cerclefamilie wil jou en jouw familie fantastische Kerstdagen toewensen en een zorgeloos, gezond 2022!

Lees meer

Ontvang al het Cercle Brugge nieuws als eerste in je mailbox!