koop tickets online
Cerle Brugge KSV
13

Lyle Foster

Cerle Brugge KSV
Aanvaller

Gegevens

Nationaliteit
Cerle Brugge KSV Zuid-Afrika
Geboortedatum
03-09-2000
Lengte
185 cm
Contract
augustus 2019 - juni 2020

Biografie

Lyle Foster, 18 jaar, is een echte centrumspits die sinds begin 2019 uitkomt voor AS Monaco. Foster genoot z’n jeugdopleiding bij de Orlando Pirates en is Zuid-Afrikaans jeugdinternational. Sinds de zomer van 2019 komt Foster uit voor Cercle Brugge.

Carrière overzicht

Seizoen 2019-2020
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge

Speler in beeld

Cerle Brugge KSV
Happy Birthday Lyle Foster!

Lyle Foster is vandaag jarig! Onze nieuwbakken aanvaller viert vandaag zijn 19e verjaardag.

Proficiat Lyle!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Praatje met een speler - Lyle Foster‘Hoop het allerhoogste te bereiken’


Na de ontgoochelende 3 op 27 in de competitie had ik een gesprek met één van onze laatste aanwinsten.  De Zuid-Afrikaan Lyle Foster streek op het einde van de transferperiode neer aan de groen-zwarte kant van het Jan Breydelstadion.  De spits liet zich al positief opmerken. Hij geldt dan ook als een groot talent. Een gesprek over zijn sportieve voorgeschiedenis, zijn ambities bij Cercle Brugge en de toekomstplannen.
 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Yves Dabila en Lyle Foster gekwalificeerd voor de Olympische Spelen!

Fantastisch nieuws voor Yves Dabila en Lyle Foster! Beide spelers kwalificeerden zich respectievelijk met Ivoorkust en Zuid-Afrika voor de Olympische Spelen van volgend jaar in Japan.

Dabila en Foster waren de voorbije weken actief op de Africa Cup U23. Dabila schopte het daarin tot de finales met Ivoorkust, maar daarin bleek uiteindelijk gastland Egypte te sterk. Ivoorkust ging na verlengingen onderuit tegen de Egyptenaren met 2-1. Leuk extraatje voor Dabila: hij werd na afloop opgenomen in het team van het tornooi!

Lees meer