koop tickets online
Cerle Brugge KSV
32

Arne Cassaert

Cerle Brugge KSV
Verdediger

Gegevens

Nationaliteit
Cerle Brugge KSV België
Geboortedatum
20-11-2000
Lengte
185 cm
Gewicht
78 kg
Contract
november 2019 - juni 2021

Biografie

Jeugdproduct Arne Cassaert stroomde rechtsreeks door vanuit de jeugdreeksen van Cercle naar de A-kern. Nadat Arne eerder de voorbereiding op het seizoen 2019-2020 deels met de A-kern mocht meemaken, kreeg hij tijdens de eerste helft van het seizoen volop z'n kans. Arne geldt dan ook als een stevige, balvaste centrale verdediger.

Carrière overzicht

Seizoen 2020-2021
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge
Seizoen 2019-2020
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge

Speler in beeld

Cerle Brugge KSV
Arne Cassaert ondertekent eerste semi-profcontract, Thibo Somers verlengt!

Goed nieuws voor middenvelder Thibo Somers (20) en verdediger Arne Cassaert (vandaag 19)! Beide youngsters ondertekenden afgelopen dinsdag een (nieuwe) verbintenis met Cercle Brugge. Terwijl het bestaande contract van Thibo Somers werd opengebroken, plaatste Arne Cassaert zijn handtekening onder zijn eerste semi-profcontract.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Praatje met een speler - Arne Cassaert


“Hopen op een droom die uitkomt”


Op dinsdag 19 november ondertekende Cerclebelofte Arne Cassaert (centrale verdediger) een semi-profcontract bij Cercle.  Het bewijst nogmaals dat Groen-Zwart wel degelijk oog heeft voor de jeugd(werking).  Arne mocht niet alleen op dinsdag zijn contract ondertekenen, op zaterdag maakte hij tevens zijn eerste selectie mee in de Jupiler Pro League. Dat “namen” voor hem van geen tel zijn, onderschreef onze nieuwe coach, Bern Storck, opnieuw.

Voor de supporters die de Beloften, of eerder de jeugdreeksen, niet goed volg(d)en, ben je een onbekende.  Breng wat licht in die duisternis.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Arne Cassaert!

20 jaar wordt Arne Cassaert vandaag! Cercle wenst de jonge verdediger dan ook een gelukkige verjaardag toe!

Lees meer