koop tickets online
Cerle Brugge KSV
21

Stephane Omeonga

Cerle Brugge KSV
Middenvelder

Gegevens

Nationaliteit
Cerle Brugge KSV België
Geboortedatum
27-03-1996
Lengte
177 cm
Contract
juli 2019 - juni 2020

Biografie

De 23-jarige Omeonga kwam in de jeugdreeksen uit voor RSC Anderlecht. In 2016 trok Omeonga vervolgens op 20-jarige leeftijd naar de Italiaanse tweedeklasser Avellino. Daar kwam hij tijdens het seizoen 2016-2017 maar liefst 30 keer in actie voor het Serie B-team, waarna een transfer volgde naar Genoa CFC in de Serie A. Tijdens seizoen 2018-2019 werd Omeonga een half jaar uitgeleend aan het Schotse Hibernian. Na 17 wedstrijden bij de Schotse eersteklasser koos Stephane Omeonga in de zomer van 2019 voor een nieuw avontuur in België.

Carrière overzicht

Seizoen 2019-2020
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge

Speler in beeld

Cerle Brugge KSV
Welkom Stephane Omeonga!

De 23-jarige Belgische belofteninternational Stephane Omeonga is de nieuwste aanwinst van Cercle Brugge. Omeonga is een aanvallende middenvelder die voor één seizoen wordt gehuurd van het Italiaanse Genoa CFC. Groen-Zwart bedong in de deal ook een aankoopoptie.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Corentin Fiore en Stephane Omeonga verlaten Cercle Brugge

Cercle Brugge en spelers Corentin Fiore en Stephane Omeonga hebben in onderling overleg beslist om de bestaande samenwerking te beëindigen. Terwijl Omeonga met het oog op een nieuwe uitleenbeurt terugkeert naar z'n moederteam Genoa CFC, gaat ook Fiore op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging.

Cercle Brugge wenst beide spelers veel succes toe in hun verdere carrière.

Lees meer