koop tickets online
Cerle Brugge KSV
10

Dino Hotic

Cerle Brugge KSV
Aanvaller

Gegevens

Nationaliteit
Cerle Brugge KSV Slovenië
Geboortedatum
26-07-1995
Lengte
168 cm
Gewicht
69 kg
Contract
januari 2020 - juni 2023

Biografie

De 24-jarige Bosnische international Dino Hotic heeft ook de Sloveense nationaliteit. Tijdens de wintermercato maakte de frivole aanvaller na uitstekende prestaties bij het Sloveense NK Maribor, waarvoor hij 8 jaar uitkwam, de overstap naar Cercle Brugge.

Carrière overzicht

Seizoen 2019-2020
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge
Seizoen 2020-2021
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge

Speler in beeld

Cerle Brugge KSV
Dino Hotic naar Cercle Brugge!

Cercle Brugge en het Sloveense NK Maribor zijn vandaag tot een akkoord gekomen met betrekking tot de definitieve overgang van aanvaller Dino Hotic. De 24-jarige Bosnische international heeft ook de Sloveense nationaliteit en ondertekende een contract voor 3,5 seizoenen bij Groen-Zwart.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic aangekomen in Malta

Dino Hotic is deze namiddag veilig op de luchthaven van Malta aangekomen. De aanvaller zette onmiddellijk koers richting hotel, waar hij z'n intrek nam en kon aansluiten bij de spelersgroep. 

Welkom Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reacties van Clement, Hoggas en Hotic na Winkel Sport-Cercle

Na afloop van Winkel Sport-Cercle Brugge sprokkelden we reacties bij coach Paul Clement en doelpuntenmakers Kevin Hoggas en Dino Hotic. Bekijk hieronder hun wedstrijdanalyse!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Dino Hotic!

Een fijne dag vandaag voor Dino Hotic! Onze aanvaller viert namelijk z'n 25e verjaardag.

Proficiat Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic is jullie Man of the Match na Cercle-STVV!

Jullie stemmen zijn geteld! Dino Hotic werd verkozen tot Man of the Match na Cercle Brugge-STVV. Doelpuntenmaker Hotic was alomtegenwoordig tijdens de partij en haalde het met 54% van de stemmen voor Harisson Marcelin (12,45%) en Robbe Decostere (11,2%).

Goed nieuws is er ook voor supporter Francis Soulliaert! Francis nam deel aan de wedstrijd en werd als winnaar van Hotic' wedstrijdshirt uitgeloot! 

Proficiat Dino & Francis!

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic is jullie Man of the Match na #EupCer!

Na de overwinning in en tegen Eupen stemden jullie Dino Hotic tot Man of the Match! Onze Bosnische international haalde het met 44,4% van de stemmen voor Anthony Musaba (14,22%) en Kylian Hazard (10,34%).

De winnaar van Dino's wedstrijdshirt is supporter Gianni Vanhooren! Gianni zal persoonlijk worden gecontacteerd om z'n shirt te komen ophalen.

Proficiat Dino en Gianni!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Velkovski, Hotic & Ueda vertrokken op interland

Komend weekend geen voetbal in de Jupiler Pro League: het is interlandbreak en Cercle kreeg daarvoor de voorbije week 3 oproepingsbrieven in de bus. Hieronder een overzicht:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic scoorde de CAPS Goal of September!

De stemmen zijn geteld! De winnaar van de CAPS Goal of the Month september is Dino Hotic! De openingstreffer tegen STVV werd door de fans met 47,5% als mooiste doelpunt van de maand gestemd. In de verkiezing haalde Hotic het voor de 1-1 van Anthony Musaba tijdens de derby (27,5% van de stemmen) en de 3-0 van Vitinho tijdens Cercle-STVV (22,5% van de stemmen).

Winnaar van de CAPS Fuel Card

Goed en vooral leuk nieuws is er voor Annick Geeraert! Haar deelname aan de wedstrijd levert een CAPS Fuel Card ter waarde van €60 op! Annick zal persoonlijk worden gecontacteerd in verband met haar prijs.

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic scoorde de CAPS Goal of November

Dino Hotic is voor de tweede keer dit seizoen de winnaar van de CAPS Goal of the Month. In de maandelijkse verkiezing waarin we op zoek gaan naar het mooiste doelpunt van de maand, haalde de goal van Dino Hotic (1-4) tegen KRC Genk het met 46% van de stemmen.

De winnaar van de CAPS Fuel Card ter waarde van €60 is Laurens Batsleer. Laurens zal persoonlijk worden gecontacteerd in verband met de ophaling van z'n prijs.

Proficiat Dino en Laurens!


 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic: "Onze fouten worden onmiddellijk afgestraft"

Na de wedstrijd stond Dino Hotic, die in de tweede helft ei zo na de gelijkmaker scoorde, het webteam te woord. “Het was een match zoals we er de voorbije weken al te veel gehad hebben. Wij maken een fout en die wordt meteen cash afgestraft. We hebben er alles aan gedaan om de gelijkmaker te maken, maar hadden pech met de kopbal van Iké Ugbo op de lat en mijn schot op de paal. Onze huidige klassering is slecht, maar ik heb vertrouwen in onszelf en in de coach dat de resultaten binnenkort zullen keren. 

Lees meer