koop tickets online
nl fr en
Cerle Brugge KSV
10

Dino Hotic

Cerle Brugge KSV
Middenvelder

Gegevens

Nationaliteit
Cerle Brugge KSV Slovenië
Geboortedatum
26-07-1995
Lengte
168 cm
Gewicht
69 kg
Contract
januari 2020 - juni 2023

Biografie

Dino Hotic is een Bosnische international die ook de Sloveense nationaliteit heeft. In januari 2020 maakte hij de stap van het Sloveense NK Maribor naar Cercle. Hotic heeft een contract bij Groen-zwart tot 30 juni 2023. 

Carrière overzicht

Seizoen 2019-2020
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge
Seizoen 2020-2021
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge
Seizoen 2021-2022
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge
Seizoen 2022-2023
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge

Speler in beeld

Cerle Brugge KSV
Dino Hotic naar Cercle Brugge!

Cercle Brugge en het Sloveense NK Maribor zijn vandaag tot een akkoord gekomen met betrekking tot de definitieve overgang van aanvaller Dino Hotic. De 24-jarige Bosnische international heeft ook de Sloveense nationaliteit en ondertekende een contract voor 3,5 seizoenen bij Groen-Zwart.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic aangekomen in Malta

Dino Hotic is deze namiddag veilig op de luchthaven van Malta aangekomen. De aanvaller zette onmiddellijk koers richting hotel, waar hij z'n intrek nam en kon aansluiten bij de spelersgroep. 

Welkom Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reacties van Clement, Hoggas en Hotic na Winkel Sport-Cercle

Na afloop van Winkel Sport-Cercle Brugge sprokkelden we reacties bij coach Paul Clement en doelpuntenmakers Kevin Hoggas en Dino Hotic. Bekijk hieronder hun wedstrijdanalyse!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Dino Hotic!

Een fijne dag vandaag voor Dino Hotic! Onze aanvaller viert namelijk z'n 25e verjaardag.

Proficiat Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic is jullie Man of the Match na Cercle-STVV!

Jullie stemmen zijn geteld! Dino Hotic werd verkozen tot Man of the Match na Cercle Brugge-STVV. Doelpuntenmaker Hotic was alomtegenwoordig tijdens de partij en haalde het met 54% van de stemmen voor Harisson Marcelin (12,45%) en Robbe Decostere (11,2%).

Goed nieuws is er ook voor supporter Francis Soulliaert! Francis nam deel aan de wedstrijd en werd als winnaar van Hotic' wedstrijdshirt uitgeloot! 

Proficiat Dino & Francis!

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic is jullie Man of the Match na #EupCer!

Na de overwinning in en tegen Eupen stemden jullie Dino Hotic tot Man of the Match! Onze Bosnische international haalde het met 44,4% van de stemmen voor Anthony Musaba (14,22%) en Kylian Hazard (10,34%).

De winnaar van Dino's wedstrijdshirt is supporter Gianni Vanhooren! Gianni zal persoonlijk worden gecontacteerd om z'n shirt te komen ophalen.

Proficiat Dino en Gianni!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Velkovski, Hotic & Ueda vertrokken op interland

Komend weekend geen voetbal in de Jupiler Pro League: het is interlandbreak en Cercle kreeg daarvoor de voorbije week 3 oproepingsbrieven in de bus. Hieronder een overzicht:

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic scoorde de CAPS Goal of September!

De stemmen zijn geteld! De winnaar van de CAPS Goal of the Month september is Dino Hotic! De openingstreffer tegen STVV werd door de fans met 47,5% als mooiste doelpunt van de maand gestemd. In de verkiezing haalde Hotic het voor de 1-1 van Anthony Musaba tijdens de derby (27,5% van de stemmen) en de 3-0 van Vitinho tijdens Cercle-STVV (22,5% van de stemmen).

Winnaar van de CAPS Fuel Card

Goed en vooral leuk nieuws is er voor Annick Geeraert! Haar deelname aan de wedstrijd levert een CAPS Fuel Card ter waarde van €60 op! Annick zal persoonlijk worden gecontacteerd in verband met haar prijs.

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic scoorde de CAPS Goal of November

Dino Hotic is voor de tweede keer dit seizoen de winnaar van de CAPS Goal of the Month. In de maandelijkse verkiezing waarin we op zoek gaan naar het mooiste doelpunt van de maand, haalde de goal van Dino Hotic (1-4) tegen KRC Genk het met 46% van de stemmen.

De winnaar van de CAPS Fuel Card ter waarde van €60 is Laurens Batsleer. Laurens zal persoonlijk worden gecontacteerd in verband met de ophaling van z'n prijs.

Proficiat Dino en Laurens!


 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic: "Onze fouten worden onmiddellijk afgestraft"

Na de wedstrijd stond Dino Hotic, die in de tweede helft ei zo na de gelijkmaker scoorde, het webteam te woord. “Het was een match zoals we er de voorbije weken al te veel gehad hebben. Wij maken een fout en die wordt meteen cash afgestraft. We hebben er alles aan gedaan om de gelijkmaker te maken, maar hadden pech met de kopbal van Iké Ugbo op de lat en mijn schot op de paal. Onze huidige klassering is slecht, maar ik heb vertrouwen in onszelf en in de coach dat de resultaten binnenkort zullen keren. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Dino Hotic!

Dino Hotic viert vandaag z'n 26ste verjaardag! De voltallige Cerclefamilie wil Dino dan ook feliciteren met z'n verjaardag!

Gelukkige verjaardag Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic: "We trainden veel op stilstaande fases"

Nadat Standard eerder in de partij op voorsprong kwam via Bastien, was het Dino Hotic die met een knappe vrije trap de 1-1 van Jesper Daland inleidde: "Onze prestatie van vandaag geeft een goed gevoel. Er komen belangrijke matchen aan, maar als we door blijven doen zoals we nu bezig zijn, zullen we zeker punten pakken. Ik wil alles doen voor het team en ik blijf hard trainen, dat is de enige manier om iets te bereiken in het voetbal. We trainden veel op vrije trappen en ik ben blij dat we op die manier een doelpunt konden maken."

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Jesper Daland en Dino Hotic in het TOTW!

Dino Hotic staat deze week in het 'Team of the Week' van zowel Eleven Sports/Sport-Voetbalmagazine en Het Laatste Nieuws. Bij HLN is Hotic als Cerclespeler niet alleen: daar krijgt de middenvelder het gezelschap van Jesper Daland. Opnieuw Cerclespelers in de kijker dus afgelopen weekend: voor Daland is het zelfs al de 3e keer dit seizoen dat hij het tot in het 'Team of the Week' schopt!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic scoorde de CAPS Fuel Card goal uit december!

De 1-0 van Dino Hotic tijdens Cercle Brugge-Seraing werd door onze fans tot dé goal uit de maand december gestemd! Dino's goal haalde het in de stemming met 56% voor de 2-0 van David Sousa in de Brugse derby en de 0-1 van Rabbi Matondo tijdens KV Kortrijk-Cercle.

De winnaar van de CAPS Fuel Card ter waarde van €60 is Geert Dekaezemaker. Proficiat Geert en Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic: "Counterpressing uitstekend uitgevoerd"

Dino Hotic reageerde opgetogen na de 2-0 overwinning tegen Beerschot: “Ik voel het vertrouwen van de staf/coach, en dat is als voetballer één van de meest belangrijke dingen. Ik ben blij met een assist maar kon er nog meer gegeven/gehad hebben. We speelden zeer goed en voerden de counterpressing ook uitstekend uit. We konden meer scoren, maar deden wat de coach ons zei en hadden zo volledige controle over de wedstrijd. Ik heb een uitstekende connectie met Matondo, we voelen elkaar zeer natuurlijk aan. Hij weet hoe hij moet lopen. Of we voor Play Off 2 gaan? We moeten het match per match bekijken. We willen zeer graag play off 2 halen, maar bekijken het match per match. Ik haal plezier uit spelen met dit team."

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Opnieuw 3 Cerclespelers in het Team of the Week!

Jesper Daland werd deze week opnieuw opgenomen in het Team of the Week van Eleven Sports & Sport/Voetbalmagazine. Al voor de 4e keer dit seizoen krijgt Daland deze eervolle vermelding. Bij HLN werd Hotic bovendien uitgeroepen tot beste middenvelder van de speeldag én kreeg Vitinho een plaatsje in het 'Elftal van de week'.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Welkom in de Cerclefamilie, Dilara Hotic!

Heuglijk nieuws! Dino Hotic is deze middag vader geworden van een flinke dochter Dilara, een zusje voor grote broer Lamin.

Na de training van vrijdagmorgen snelde Dino Hotic zich naar het ziekenhuis waar hij net op tijd aankwam op de geboorte van z'n dochter mee te maken. Dilara, mama Nika, grote broer Lamin en uiteraard Dino stellen het fantastisch en voelen zich uiteraard ook erg gelukkig.

Welkom in de Cerclefamilie, Dilara!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic in het Team of the Week!

Dino Hotic werd deze week opnieuw opgenomen in het Team of the Week van Eleven Sports & Sport/Voetbalmagazine. Het is niet de eerste keer dat Hotic hierin een plaatsje krijgt.

Zijn prestatie in de 2-2 tegen KV Mechelen van afgelopen weekend bezorgen hem deze eervolle vermelding.

Proficiat Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Dino Hotic scoorde de CAPS Fuel Card goal uit februari!

Dat noemen ze dan afgetekend. De vrije trap van Dino Hotic tijdens Standard-Cercle Brugge werd met 89% van alle stemmen verkozen tot de CAPS Fuel Card goal uit februari. Hotic' goal haalde het voor de 0-1 van Rabbi Matondo in Leuven en de 2-1 van Senna Miangue in Mechelen.

CAPS Fuel Card

De winnaar van de CAPS Fuel Card ter waarde van €60 is Steve Vandenbussche.

Proficiat, Dino en Steve!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Hotic & Daland opnieuw in het Team of the Week!

Dino Hotic werd voor de derde keer op rij opgenomen in het Team of the Week van Eleven Sports en Sport/Voetbalmagazine, waar we ook Jesper Daland terugvinden. Voor de Noorse jeugdinternational al de vijfde (!) keer dit seizoen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Dino Hotic!

Dino Hotic is jarig! Onze creatieve middenvelder viert vandaag z'n 27ste verjaardag. 

Proficiat, Dino!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Win hier het hattrick-shirt van Dino Hotic!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
100 officiële wedstrijden al voor Dino Hotic!

Met z'n winning goal in blessuretijd was Hotic vorig weekend van levensbelang voor Cercle, maar daarnaast was de partij tegen Oostende voor de Bosniër ook een mijlpaal. Onze nummer 10 speelde namelijk z'n 100ste officiële wedstrijd voor Cercle.

Voor de aftrap van Cercle-AA Gent had sportief directeur Carlos Avina dan ook een attentie in petto voor Hotic. Dino kreeg een shirt overhandigd met rugnummer 100 als aandenken.

Proficiat, Dino!

Lees meer