koop tickets online
Cerle Brugge KSV
3

Dimitrios Chatziisaias

Cerle Brugge KSV
Verdediger

Gegevens

Nationaliteit
Cerle Brugge KSV Griekenland
Geboortedatum
21-09-1992
Lengte
193 cm
Gewicht
85 kg
Contract
januari 2020 - juni 2020

Biografie

Het parcours van Dimitrios Chatziisaias speelt zich voornamelijk in Griekenland af: na passages bij Panionos volgde in 2015 de overstap naar de Griekse topploeg PAOK Saloniki. Als speler van PAOK won Chatziisaias in 2017 de Griekse bekercompetitie. In 2018 volgde een uitleenbeurt aan Atromitos, waarna Chatziisaias in juli 2019 de overstap maakte naar de Turkse eersteklasser Caykur Rizespor. Bij de nummer 12 uit Turkije kwam Chatziisaias tijdens seizoen 2019-2020 12 keer in actie. Tijdens de wintermercato maakte Chatziisaias vervolgens op huurbasis de overstap naar Cercle Brugge.

Carrière overzicht

Seizoen 2019-2020
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge

Speler in beeld

Cerle Brugge KSV
Dimitrios Chatziisaias naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en het Turkse Caykur Rizespor bereikten vandaag een akkoord met betrekking tot de tijdelijke overgang van verdediger Dimitrios Chatziisaias. De 27-jarige Griek wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd. Groen-Zwart bedong ook een aankoopoptie in de deal.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERANT | Reacties van Chatziisaias & Eppel

Na afloop van de verloren thuiswedstrijd tegen Antwerp sprak het webteam met twee spelers die hun debuut voor Groen-Zwart maakten. Dimitrios Chatziisaias speelde centraal in de verdediging al meteen de volledige wedstrijd, Marton Eppel kwam Cercle in de tweede helft in de aanval versterken.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#MOUCER | Dimitrios Chatziisaias is jullie Man of the Match!

Na de winstpartij tegen Moeskroen kozen jullie Dimitrios Chatziisaias massaal tot Man of the Match! Onze Griekse verdediger haalde het met 35% van de stemmen voor Dylan De Belder (26%) en Lassana Coulibaly (11%).

Proficiat Dimitrios!


 

Lees meer