koop tickets online
Cerle Brugge KSV
99

Lennart Moser

Cerle Brugge KSV
Keeper

Gegevens

Nationaliteit
Cerle Brugge KSV Duitsland
Geboortedatum
06-12-1999
Lengte
196 cm
Gewicht
88 kg
Contract
januari 2020 - juni 2020

Biografie

Moser is een echt jeugdproduct van Union Berlin. Als geboren en getogen Berliner doorliep Lennart Moser alle jeugdreeksen. Bij de start van het seizoen 2019-2020 volgde een uitleenbeurt aan het eveneens Duitse Energie Cottbus, dat uitkomt in de Regionalliga Nordost, en daar maakte Moser indruk: tijdens 18 wedstrijden waarin hij in actie kwam, verzamelde Moser in totaal al 6 cleansheets. Tijdens de wintermercato van 2020 ruilde Lennart Moser zijn thuisland in voor een nieuwe sportieve uitdaging bij Cercle Brugge.

Carrière overzicht

Seizoen 2019-2020
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge

Speler in beeld

Cerle Brugge KSV
Lennart Moser naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en Union Berlin kwamen tot een akkoord met betrekking tot de uitleenbeurt van doelman Lennart Moser. De 20-jarige Duitser wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd. Cercle bedong ook een aankoopoptie in de deal.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERGNT | Lennart Moser is jullie Man of the Match!

Lennart Moser is jullie Man of the Match na Cercle Brugge-AA Gent! Onze doelman haalde het met 61% van de stemmen voor Dimitrios Chatziisaias (21%) en Lassana Coulibaly (4%).

Proficiat Lennart!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
#CERGNT | Reacties van De Belder en Moser

 Na de overwinning tegen AA Gent waren er natuurlijk alleen maar lachende Cercle-gezichten te zien in de mixed zone, waar de spelers na de wedstrijd de schrijvende pers te woord staan. 

Doelman Lennart Moser was er snel bij, met z’n reactie: “Negentig minuten lang heeft het team voor deze overwinning gevochten. Gent is een goede ploeg: we zijn dan ook enorm tevreden, een echte opsteker. We lopen uit op de concurrentie en dat is altijd een goede zaak.”

Een derde clean sheet op rij: prettig, zeker?
 

Lees meer